huidproblemen

Snel van je huidproblemen af!

Je eens zo gave huid is niet zo gaaf meer. In de loop der jaren zijn er verschillende oneffenheden op gekomen. Die steelwratjes in je hals, bij je oksel en onder je borsten waren er ineens en die pigmentvlekken op je gezicht en je handen worden ook steeds duidelijker zichtbaar. Of die altijd blozende wangen. Die had je vroeger ook niet. Je zou zo graag die gave huid weer terug willen.

Steelwratjes

Die steelwratjes, die ook wel fibromen genoemd worden, zijn goedaardige uitstulpingen van je huid. Vaak zitten ze op of hangen ze aan een ‘steeltje’, vandaar de naam ‘steelwratjes’. Het is niet helemaal duidelijk hoe ze ontstaan, al lijkt er wel een relatie te bestaan met overgewicht en hormonen. Steelwratjes kunnen geen kwaad, maar zijn wel ontsierend en ze kunnen klachten geven als er kleding langs schuurt.

Pigmentvlekken

Die donkere vlekken, die in de loop van de jaren zichtbaar worden op je huid, zijn in principe ook goedaardig en worden pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd. Pigmentcellen zijn als het ware gaan samenklonteren als gevolg van zonschade die je in het verleden hebt opgelopen. Dat was grotendeels te voorkomen geweest als je je huid altijd goed had beschermd met een zonnebrandcrème met een hoge factor. Een pigmentvlek kán wel degenereren tot huidkanker en daarom moet je altijd alert zijn op veranderingen in je huid.

Je zou zo graag die gave huid weer terug willen

Couperose

En dan die stralende blos die altijd jouw wangen (ont)siert? Grote kans dat je last hebt van couperose. Het zijn talrijke uitgezette bloedvaatjes die door je huid heen schijnen. Ook dit is volkomen onschuldig, maar het geeft wel een onrustig beeld aan je huid. Couperose kan ontstaan wanneer je gezicht veel aan de zon is blootgesteld, maar erfelijkheid, temperatuurschommelingen, alcoholgebruik en het gebruik van corticosteroïd bevattende crèmes of zalven kunnen de oorzaak zijn.

Een gezonde, rustige en mooie huid

Het is natuurlijk fijn dat dergelijke huidaandoeningen geen kwaad kunnen, maar toch wil je er graag vanaf. Je vindt het niet mooi en je zou graag weer een gave en stralende huid willen. Akke de Boer heeft zich gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en bij haar ben je dan ook aan het juiste adres om van storende oneffenheden als steelwratjes, pigmentvlekken en couperose af te komen. ‘Ik kan je helpen om weer die gezonde, rustige en mooie huid te krijgen. Ik kan jouw huidprobleem effectief aanpakken!’

Gespecialiseerd in huidverbetering

Naast fibromen, pigmentvlekken en couperose, biedt Akke ook een oplossing bij andere huidproblemen:

  • acne
  • acnelittekens
  • ongewenste haargroei
  • bindweefselwoekeringen
  • bloedblaartjes
  • spinnaevi
  • mee-eters
  • gerstekorrels
  • xanthelasma
Datum: 10 december 2018