huid

Dé specialist in huidbehandelingen

Je spiegel is meedogenloos. Waar je als tiener en begin-twintiger zo kritisch was over je uitstraling en huid, zou je nu maar al te graag willen dat je weer zo’n strak en stralend perzikvelletje had. Want de tijd tikt door, en de eerste verschijnselen van het verouderingsproces zijn inmiddels zichtbaar. Die fijne lachrimpeltjes naast je ogen, de ondiepe rimpeltjes bij je mond en die fronsrimpels op je voorhoofd. Kon je de klok maar terugzetten…

Huidverbeterende behandelingen

Fine LaserClinic is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Zo kun je bij de huidtherapeuten terecht bij rimpels, acne, pigmentproblematiek of littekens. Ook voor het verwijderen van permanente make-up of een tattoo waar je spijt van hebt helpen ze je graag. Fine LaserClinic is tevens gespecialiseerd in definitief ontharen met behulp van laser. Voor iedere situatie wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt, en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur. Alles om het mooiste uit jezelf te halen!

Voor altijd gladde benen

De zomer ligt alweer een tijd achter ons, dus je hoeft je niet meer dagelijks druk te maken over stoppeltjes die je benen, armen of bikinilijn ontsieren. Maar als jij volgend zomer, én al die zomers daarna, ook van die ongewenste haargroei af wilt zijn, is het nú de perfecte tijd om daar iets aan te doen!

Laserontharing

Als je definitief wilt afrekenen met ongewenste en overmatige haargroei, is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing. Op een volledig pijnloze manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn. Bij deze behandeling, die geschikt is voor ieder huidtype, worden de haarzakjes met een laserstraal vernietiegd, waardoor de haargroei definitief wegblijft. In onze kliniek werken we met de GentleMax Pro. Dit apparaat beschikt combineert twee verschillende lasers, waardoor er minder behandelingen nodig zijn dan bij andere apparaten voor laserontharing. Zo ben je in relatief korte tijd definitief van ongewenste haren af!

Acne? Weg ermee!

Van alle huidproblemen is acne (ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd) een van de meest voorkomende. Veel jongeren, maar ook volwassenen, hebben er last van. Vooral in de puberteit is het hebben van acne een aanslag op het zelfvertrouwen van jongeren. In die periode zijn er al genoeg onzekerheden, en acne kun je er op dat moment helemaal niet bij hebben. Maar met de juiste behandeling en huidverzorging kunnen er prima resultaten geboekt worden.

Plan een gratis proefbehandeling!

Peeling

Na een uitgebreid intakegesprek gaan we in de kliniek aan de slag met een reiniging en een dieptereiniging. Ook wordt er een peeling aangebracht die dode huidcellen verwijdert en overmatig talg oplost. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend masker en een verzorgende crème. Voor het maximale resultaat is het belangrijk dat je ook thuis aan de slag gaat met de juiste producten, die zijn afgestemd op jouw huidtype en de ernst van de acne.

Een stralende huid met de SkinPen

In deze tijd van het jaar kan je huid er droog en dof uitzien. Geen wonder, want de zomerzon heeft je huid behoorlijk uitgedroogd en heeft mogelijk zelfs schade toegebracht. Pigmentvlekken en fijne rimpeltjes en lijntjes worden ineens duidelijker zichtbaar. Jouw gezicht kan wel een flinke boost gebruiken. Wij hebben hiervoor de oplossing: de SkinPen! Hiermee kunnen we heel gericht de zones op je gezicht waarover je ontevreden bent behandelen. Het is als het ware ‘microneedling 2.0’. Je huid wordt geprikkeld om nieuwe cellen, zoals collageen en elastine, aan te maken. Hierdoor wordt je huid sterker, soepeler en egaler, en krijg je weer een stralende huid!

Vrijblijvende intake

Wil jij je huid laten verbeteren, maar weet je niet welke behandeling geschikt is? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvende intake. Hierbij krijg je advies en wordt er mogelijk een huidscan uitgevoerd. Zo krijg je inzicht in de beste mogelijkheden die passen bij jouw wensen en huidtype.

Wist je dat?

Fine LaserClinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Doordat wij werken met BIG-geregistreerde huidtherapeuten, worden sommige behandelingen vergoed wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen risico.

Datum: 24 november 2022