zuurstof

Een stralende huid? Ook dan heb je zuurstof nodig!

Wat er op jouw verlanglijstje deze zomer staat? (Of eigenlijk het hele jaar?) Een mooie, frisse en stralende huid, zonder oneffenheden. Hiervoor kun je al heel veel zelf doen. Bijvoorbeeld door gezond te eten, genoeg te drinken, veel te bewegen en je huid elke dag schoon te maken. Maar hóe goed jij ook je best doet, het proces van huidveroudering zal helaas op een gegeven moment intreden. Dit is onder andere te wijten aan een verminderde aanmaak van stofjes als collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid op een gegeven moment slapper, en worden de eerste lijntjes en rimpeltjes zichtbaar. Ook problemen als een doffe, vale huid horen bij het ouder worden. Gelukkig kun je je huid een extra handje helpen, namelijk door met regelmaat een zuurstofbehandeling (ook wel: de ‘Oxygen facial’) te ondergaan!

Waarom is er zuurstof nodig?

Oké, de term ‘zuurstofbehandeling’ verdient wat extra uitleg. Zoals je misschien wel weet, is zuurstof heel belangrijk voor je lichaam. Niet alleen zorgt zuurstof ervoor dat je in leven blijft. Ook speelt zuurstof een grote rol bij de opbouw van je cellen. Is er een gebrek aan zuurstof in je huid – bijvoorbeeld veroorzaakt door factoren als luchtvervuiling, veroudering of een ongezonde leefstijl – dan vervoert je bloed minder actief de zuurstof naar de cellen. Het gevolg? Je huid gaat er dunner uitzien. Ook zullen de tekenen van huidveroudering zichtbaar worden, en kun je (helaas) de fijne lijntjes, rimpeltjes en ouderdomsvlekken verwelkomen. Je snapt het. Om je huid weer om te toveren tot een fris en stralend oppervlak, is er zuurstof nodig!

Hoe verloopt de zuurstofbehandeling?

Tijdens de behandeling krijg je onder hoge druk 98% gezuiverde zuurstof toegediend. Samen met de zuurstof wordt er tijdens de behandeling ook een speciaal serum toegediend dat uit speciale, volledig natuurlijke ingrediënten bestaat. Deze ingrediënten worden direct op je huid geblazen, en komen ook in de diepere huidlagen terecht. Eén van die ingrediënten is hyaluronzuur, een stof die de celopbouw en de vochthuishouding een flinke boost geeft. Het effect van de behandeling is verbluffend, want al meteen ziet je huid er frisser en jeugdiger uit. Rimpeltjes zijn vager geworden, en zonbeschadigingen en oude littekens zijn misschien zelfs wel helemaal verdwenen. Je gezicht is beter gehydrateerd, en oogt gladder en voller. Dit is wat je wil!

Goed om te weten

De zuurstofbehandeling is geschikt voor élk huidtype. Ook fijn: de behandeling is volledig pijnloos. Je kunt dus lekker achterover gaan liggen op de behandelstoel en ultiem ontspannen. Ook is er geen hersteltijd. Je kunt dus meteen naar buiten om van het mooie weer én van je mooie huid te genieten. Het mooiste resultaat bereik je door de behandeling in kuurverband te volgen, één keer in de vier weken.

Wist je dat zuurstof enorm goed is voor je huid?

Huidverbeterende resultaten

Na de zuurstofbehandeling geniet je van…

  • een huid die gehydrateerd en geëxofolieerd is
  • een jeugdige huid met meer volume
  • een hogere collageenproductie
  • minder hyperpigmentatie
  • een verbeterde celvernieuwing
  • minder rimpels
  • een betere huidstructuur
  • minder grove poriën

Wist je dat…

… veel beroemde sterren die stralende, smetteloze en jeugdige huid niet (alleen) van zichzelf hebben? Volgens de schoonheidsblogs zweren sterren als Madonna, Katy Perry, Justin Timberlake en Cameron Diaz ook bij een regelmatige schoonheidsbehandeling. En dat is niet zomaar een behandeling, dat is de zuurstofbehandeling! Treed dus in beroemde voetsporen en ontdek zelf het ‘Hollywood geheim’.

Beautytips!

Tip 1: Heb je binnenkort een bruiloft, belangrijke sollicitatie of een andere speciale gelegenheid? Dan is de ‘Oxygen facial’ de ideale manier om je huid een directe oppepper te geven, zodat je een stralende indruk maakt.

Tip 2: Heb je een laserbehandeling gevolgd, of ben je dat van plan? Bijvoorbeeld om je pigmentvlekken aan te pakken, of je andere huidproblemen? Dan is het een echte aanrader om na de laserbehandeling ook de zuurstofbehandeling te volgen. Je huid zal dan veel sneller herstellen.

Voor jou!

Bij de specialisten van Huid en Uiterlijk ben je aan het goede adres voor een echte boost voor je huid met de zuurstofbehandeling. Maar wist je dat zij jou ook kunnen helpen bij heel wat andere zaken omtrent huidverbetering? Zo hebben zij met IPL dé nieuwste techniek om jou af te helpen van je ongewenste haargroei, couperose, pigmentvlekken en verslapte huid. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van tatoeages. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over een behandeling? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk intakegesprek en kom alles te weten!

Datum: 20 juni 2019