lichttherapie

Wat lichttherapie voor jouw huid kan doen!

Tot op hoge leeftijd een glad en rimpelloze huid: was dat maar mogelijk. Je baalt namelijk best van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je ogen en mondhoeken. Ook merk je dat je huid slapper wordt en het lijkt wel alsof je poriën steeds grover worden… Ontdek wat een half uurtje ‘gezonde’ zon met je kan doen! Waan je even op een tropisch eiland, terwijl je huidstructuur zichtbaar verbetert. Helemaal fijn in de koude herfst- en wintermaanden!

Lichttherapie

Veel mensen zijn nog niet bekend met de werking van lichttherapie van de Collageen Booster. Het is één van de beste en krachtigste bewezen behandelingen als het gaat om huidverjonging en huidverbetering. De Collageen Booster lamp is een medisch gecertificeerd apparaat. Lichttherapie met de Collageen Booster is niet te vergelijken met andere soorten lichttherapie. Het werkt vele malen sterker, omdat de Collageen Booster als enige een gepatenteerd waterfilter bevat en 1.400 nanometer de huid in straalt. Het is een 100% veilige en natuurlijke methode om het collageen in de huid te activeren en op te bouwen. Bovendien is het een heerlijke relaxte en pijnloze behandeling. Met een beetje fantasie waan je je op een zonnig tropisch eiland waarbij de stralingen, in tegenstelling tot zonlicht, wél goed zijn voor je huid.

Hoe werkt de Collageen Booster?

Tussen het twintigste en dertigste levensjaar wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid steeds minder. De huid verslapt en er ontstaan steeds meer lijntjes en rimpels. De veroudering ontstaat in de kern van de (huid)cel. Daarom moet ook daar begonnen worden met herstellen en weer opbouwen. Doordat de lichtstralen van de Collageen Booster tot in deze cel komen, gaan de cellen zich gelijk vermenigvuldigen, wat leidt tot de aanmaak van nieuwe fibroblasten, die de fabriekjes zijn voor nieuw collageen.

Resultaten!

Resultaten van de Collageen Booster:

  • de huidcellen krijgen meer energie, waardoor huidfuncties verbeteren
  • betere doorbloeding
  • stimulering van de collageenaanmaak, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • betere zuurstofvoorziening in de huid
  • vochtherstel
  • de huid krijgt een gezondere uitstraling
  • totale ontspanning tijdens de behandeling

Het is veilig, niet schadelijk en juist goed voor de huid

Toename van collageenproductie

Zonlicht veroudert de huid en veroorzaakt rimpels. Daarom moet je ook altijd je huid goed insmeren met een goeie UVA-/ UVB-crème. Ook zonnebanken hebben veel UVA-/ UVB-stralingen. Hierdoor krijg je wel een mooie bruine kleur, maar helaas ook snelle veroudering. Bij de Collageen Booster is dit juist niet het geval, omdat deze geen UVA-/ UVB-stralingen bevat. Het is veilig, niet schadelijk en juist goed voor de huid. Het rode licht van de Collageen Booster bevordert daarnaast de bloedcirculatie en zorgt voor meer zuurstof en vochtherstel. Nog belangrijker is dat het vooral de collageencellen (fibroblasten) stimuleert. Het resultaat is een natuurlijke toename van de collageenproductie tot wel 500%. De huidstructuur verbetert daardoor zichtbaar.

Filters

De Collageen Booster heeft verschillende filters:

  • rood licht, voor collageenaanmaak, dus huidverjonging
  • oranje licht, voor een doffe huid en rokershuid, verbetert de huid aan de oppervlakte
  • blauw licht, voor een huid met acne

Tip!

De Collageen Booster werkt ook erg mooi in combinatie met bijvoorbeeld een Kalahari Vitamin C Skin Treatment of met één van de andere behandelingen bij LaPerla, praktijk voor huidverbetering.

Datum: 05 oktober 2019