Huid

Weer een gladde, gezonde en prachtige huid!

Nu het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor guur weer en donkere luchten, vallen allerlei onzuiverheden in je gezicht jou een stuk meer op. Je hebt bijvoorbeeld last van rode plekjes en puistjes, droge plekken, opvallende groeven en lijntjes en andere vormen van vervelende onrust. Maar de wens om een gladde, egale huid is niet seizoensgebonden. Jij wilt op elk moment van het jaar een prachtige huid!

Een mooie huid bereik je niet vanzelf

Gelukkig kun je een aantal stappen zetten om deze te bereiken. Het is namelijk écht zo: een mooie huid bereik je niet vanzelf! Net zoals je een fantastisch lichaam krijgt door structureel aan de gewichten te hangen en te bewegen, vraagt een mooie huid ook om investering. Waarschijnlijk heb jij al een vaste (mini-)beautyroutine, en smeer je al met wat crèmes om je huid zacht en glad te maken. Prima, maar voor huidverbeterende resultaten is er toch écht een beautyplan nodig: een door een huidexpert op jouw huid afgestemd behandelprogramma dat véél verder gaat dan een onderhoudsroutine alleen. Hiervoor zit je bij Joyce van Schoonheidssalon Prinsenhuys op de juiste plek!

Een gladde en frisse huid

Joyce: ‘Met behulp van een op maat gemaakte combinatie van thuisverzorging en behandelingen in de salon ontstaat er recept voor échte huidverbetering. Dit recept kan ik samenstellen door eerst grondig te analysen. Door bijvoorbeeld te beginnen met een intensieve peeling, krijg je een enorme oppepper om je huid in goede conditie te brengen. Hoewel de naam suggereert dat het gaat om een agressieve behandeling, is deze vorm van peeling juist zacht, mild en effectief. Zo worden dode huidcellen op een milde manier losgeweekt. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld last hebt van acne. Ook worden andere problemen als pigmentvlekken, overtollig talg en vergrote poriën aangepakt. Hierdoor oogt je huid meteen een stuk gladder en frisser.’

Verjongende peeling

Deze peelingbehandelingen werken ook verjongend, omdat de celdeling en de aanmaak van collageen worden geactiveerd. Ook kan de microdermabrasiebehandeling de huid een echte boost geven bij verschillende huidproblemen. Deze peeling wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat met diamanten opzetstukjes. Wat het precies doet? Het zuigt als het ware vacuüm, en brengt allerlei micro-kristallen op het te behandelen gebied aan. Deze kristallen polijsten jouw huid en werken tot diep in op het huidprobleem. De behandeling voelt heerlijk ontspannend aan.

‘Mijn grootste passie? Dat is het verbeteren van jouw huid bij allerlei soorten huidproblemen

Maak kennis met Joyce!


Joyce Chou: ‘Mijn grootste passie? Dat is het verbeteren van jouw huid bij allerlei soorten huidproblemen. Om dit zo goed mogelijk te doen, volg ik met regelmaat verschillende opleidingen en specialisaties. Zo heb ik in 2016 de specialisatie ‘acne’ gevolgd bij U Consultancy. Omdat deze opleiding door dermatologen wordt gegeven, heb ik hier ook veel medische kennis opgedaan. Ook heb ik de opleiding ‘littekenbehandeling’ pas afgerond, waardoor ik specialist op het gebied ben van het behandelen van zaken als pijnlijke en ontsierende littekens. Zo heb ik alles te bieden om jou er prachtig uit te laten zien. En naast gezichtsbehandelingen kun je ook bij mij terecht om je wimpers en nagels te laten perfectioneren.’

Huidproblemen?


Heb je last van één of meer van de volgende huidproblemen? Volg dan een huidverbeterende behandeling bij Joyce!

  • acne
  • dof- of vaalheid
  • pigmentvlekken
  • vochtarme huid
  • acne, mee-eters en andere onzuiverheden
  • fijne lijntjes en rimpels
  • littekens die slecht genezen
  • donkere kringen rondom de ogen
  • vetophopingen
Datum: 19 november 2018