huid

Weer een stralende en gezonde huid!

Nu de zon minder hard schijnt en de luchten grauw en donker zijn, lijkt jouw huid ook last te hebben van een winterdipje. Je huid ziet er vaal en dof uit en de oneffenheden springen meteen in het oog. Maar het allerergste: die grove lijntjes en rimpeltjes. Zo stoor jij je enorm aan die lachrimpeltjes rond je ogen, de lijntjes naast je mond en je verslapte kaaklijn. Help, wat nu?

Slappe en rimpelige huid

Helaas: net als jijzelf veroudert jouw huid ook mee in de loop der jaren. Daar is niets aan te doen, of wel? Laten we eerst even kijken hoe huidveroudering precies werkt. Vooral je bindweefsel speelt hierbij een grote rol. Bindweefsel geeft de huid volume en zorgt voor een goede opname van vocht. Het verzorgt de onderlinge beweeglijkheid van je organen en bepaalt de weg waarlangs bloedvaten en zenuwen naar je organen wordt geleid. Het bindweefsel van een jonge huid bevat veel collageen en elastine. Bij het ouder worden, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt. Hierdoor wordt je huid slapper en krijg je rimpels.

De oplossing

Gelukkig weet schoonheidsspecialiste en pedicure Ilona Groeneweg van Beauty In You raad! Ilona vertelt: ‘Eén effectieve anti-agingmethode is de bindweefselmassage. Dit is een stevige massage waarin de fibroblasten (de cellen in je bindweefsel) worden gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast stimuleert deze behandeling ook de doorbloeding van je huid en hierdoor de afvoer van de afvalstoffen in de huid. Niet alleen fijne lijntjes en rimpels zijn hiermee goed te behandelen, maar ook huidverslapping en cellulite. Het mooie is dat je met de bindweefselmassage ook preventief tegen huidveroudering werkt.

Microneedling

Een andere behandeling waarmee rimpels worden aangepakt is microneedling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Dermapen. Met de Dermapen worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om op een natuurlijke manier te herstellen. Ook wordt de aanmaak van collageen hersteld. De ultradunne, vibrerende naaldjes van de Dermapen verhogen de opname van de producten tijdens en na de behandeling en verbeteren de huidstructuur. De Dermapen is zó in te stellen dat er gericht kan worden gewerkt, en ook de moeilijk te behandelen gebieden kunnen worden meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan de fijne lijntjes rondom de ogen en bij je neus. Behalve bij een verslapte en verouderde huid kan microneedling ook worden toegepast bij huidproblemen als littekens, vergrote poriën, striae en alopecia.

De Dermapen is zó in te stellen dat er gericht kan worden gewerkt

Beauty Angel-lamp

Alle anti-agingbehandelingen worden in mijn salon gecombineerd met collageen-lichttherapie door middel van de Beauty Angel-lamp. Dit versterkt de behandeling. De Beauty Angel zorgt voor de huideigen aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Het resultaat? Rimpels in je gezicht en decolleté worden minder en ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken. Je huid ziet er weer stralend en gezond uit, en voelt weer heerlijk zacht aan!

Gewenste resultaat

Alle behandelingen worden ondersteund door producten van Babor, zowel in de salon als voor thuisgebruik om het gewenste resultaat te behalen.’

Pssst…

Hoewel je voeten in de winter verstopt zitten in warm en dicht schoeisel, betekent dat niet dat ze minder aandacht nodig hebben. Ilona van Beauty In You heeft als medisch pedicure alles in huid om jouw te verlossen van je voetproblemen, zodat je straks weer mooi verzorgde voetjes hebt.

Datum: 29 november 2018