huid

Weer een stralende huid, zónder rimpels

Wat vliegt de tijd! Voordat je het weet is het eind van het jaar al in zicht en klinken we met champagne. Dat de tijd niet stilstaat, laat je huid op haar eigen manier aan je weten. Door de jaren heen merk je dat je huid droger en valer wordt en dat fijne lijntjes en rimpeltjes langzaam tevoorschijn komen. Je kunt ervoor kiezen om je neer te leggen bij de veroudering van je huid, maar dit hóéf je niet te doen!

Huidbehandeling

Als je je laat adviseren op het gebied van huidverbetering en huidveroudering, wordt jouw huid mooier, stralender én jonger. Wist je dat je hiervoor niet direct onder het mes hoeft? Met een aantal behandelingen in de huidkliniek kun je al een huidverjongend en stralend resultaat hebben, bijvoorbeeld door een diepwerkende retinolpeeling of een skinbooster. Tijdens deze behandelingen staat een aantal belangrijke fases centraal.

Fase 1: De huid opruimen

De bovenste laag van je huid, ofwel de opperhuid, bestaat uit dode huidcellen. Naarmate je ouder wodrdt, wordt de huid zó dik, dat er oneffenheden en narigheden ontstaan. Je huid verslechtert en verslapt, en er ontstaan huidproblemen.

Huidcellen

Om dit te voorkomen, moeten er dode huidcellen worden verwijderd. Doe je dit niet, dan kunnen producten die je huid voeden niet goed doordringen in de onderhuid. En de onderhuid is juist zo belangrijk: daar bevinden zich de cellen die ervoor moeten zorgen dat jij een stralende huid krijgt! Tijdens deze fase wordt ervoor gezorgd dat je huid zo dun mogelijk wordt, zodat de conditie en de weerstand van je huid beter wordt. Hierna kun je werken aan het opbouwen van je huid.

Fase 2: Opbouwen

De behandelingen hebben je huid opgeschoond, de weerstand verbeterd en een frisse start gegeven. Nu wordt er verbetering geëist van je huid. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je huid veel meer is gaan stralen. In deze fase is het belangrijk om te beginnen met het opbouwen van je huid.

Laat je adviseren door een expert en ga voor huidverbetering!

Vasthouden

Deze opbouwende behandelingen gaan het door jou gewenste resultaat waarmaken. Het opbouwen gebeurt door het inzetten van veel verschillende technieken, aangepast op jouw huidbeeld en wensen. Hierna ziet je huid er stralend en fris uit. En nu wil je dit stralende resultaat natuurlijk vasthouden!

Fase 3: Onderhouden

Het stralende resultaat waar je van droomde, is werkelijkheid geworden. Daar heb je hard aan gewerkt. Om lang van je mooie huid te genieten, is het belangrijk dat je je huid ook goed blijft onderhouden.

Persoonlijk behandelplan

Wil jij huidveroudering en huidverslapping aanpakken? Geef de natuurlijke kracht van je huid een zetje en laat je adviseren door een specialist op het gebied van huidverbetering. Door een professional naar je huid te laten kijken, kan bepaald worden waar jouw huid precies behoefte aan heeft, zodat er daarna een passend behandelplan worden opgesteld.

Datum: 18 december 2017