anti-aging

Anti-aging: een mooie huid voor nu én in de toekomst!

Wás het maar mogelijk. Tot op hoge leeftijd een glad en rimpelloos perzikhuidje hebben. Want om eerlijk te zijn, baal jij best van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je ogen, en bij je mond en kin. Ook merk je dat je huid slapper wordt en dat je poriën steeds grover worden. Met het voorjaar in het vooruitzicht wil jij er het liefst zo jeugdig en stralend mogelijk bij lopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel anti-agingbehandelmethoden die jou daarbij kunnen helpen!

Anti-aging: vertraag het verouderingsproces!

Helaas krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken: het proces van huidveroudering. Door een verminderde aanmaak van onder andere collageen en elastine wordt je huid slapper en doffer, en beginnen er rimpeltjes en fijne lijntjes te verschijnen. Het moment dat het verouderingsproces van je huid begint, verschilt van persoon tot persoon, en is helaas ook niet te voorspellen. Wat wél mooi is, is dat je verschillende maatregelen kunt treffen om het proces te vertragen. Deze maatregelen vallen onder de term ‘anti-aging’. Wist je dat het helemaal niet nodig is om een facelift te ondergaan? Ook met natuurlijke maatregelen als gezonde voeding, vocht, voldoende lichaamsbeweging en weinig uv-licht kun je het verouderingsproces enigszins vertragen. In combinatie met de juiste behandelingen en thuisverzorging kun je goede resultaten bereiken.

Verschillende anti-agingbehandelingen

In mijn schoonheidsinstituut en praktijk voor huidtherapie maken mijn collega’s en ik gebruik van de meest innovatieve, effectieve apparatuur op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Deze anti-agingbehandelingen worden volledig afgestemd op jouw huid en wensen. Alle behandelingen kunnen individueel of in combinatie geadviseerd worden, of geïntegreerd worden in je reguliere schoonheidsbehandeling. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Dan vertel ik je graag over alle mogelijkheden!

Collageenbooster

De Collageenbooster is de meest effectieve en eveneens veilige behandeling op het gebied van anti-aging. Tijdens de behandeling wordt je huid blootgesteld aan rood licht. De lichtstralen stimuleren de huidfuncties. Het gevolg: je huid krijgt meer energie, en de doorbloeding en de collageenaanmaak krijgen een flinke boost. Hierdoor zullen fijne lijntjes en rimpeltjes aanzienlijk minder worden. Na de behandeling is het effect direct te zien: je huid ziet er gezond en stralend uit, waardoor je geniet van een jongere en frissere uitstraling!

Lichtstralen stimuleren de huidfuncties

Microdermabrasie

Daarnaast is microdermabrasie een fantastische behandeling om een instant strakke en stralende huid te krijgen. Tijdens de behandeling onderga je een intensieve maar pijnloze peeling, waarbij de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Je huid krijgt een betere doorbloeding, en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Niet alleen worden je poriën kleiner, ook ontstaat er een natuurlijk proces van huidverbetering, waarbij je huid gestimuleerd wordt tot het aanmaken van collageen. Het gevolg: rimpeltjes en lijntjes vervagen, en je huid oogt egaal, fris en gezond!

Cryo Anti-aging

Met Cryo Anti-Aging is het mogelijk om gericht en plaatselijk te werken aan huidverbetering en huidverjonging. Zo kunnen er met de koele behandelkop rimpeltjes en lijntjes rondom de ogen, lippen of wangen worden behandeld. Ook het verstrakken van een slappere hals of kin is hiermee heel goed mogelijk.

Voor jou!

Behalve de hierboven uitgelichte behandelingen, bied ik in mijn salon nog veel meer anti-agingbehandelingen aan, zoals TDA (Transdermal Application), N.I.R. (Near Infra Red) en de infraroodlaser. Samen met de andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in mijn salon sta ik voor je klaar om je een goed en persoonlijk advies te geven op het gebied van beauty, schoonheid en huidverbetering. We hebben één gemeenschappelijk doel: jou zo lang mogelijk laten genieten van een mooie, gezonde en stralende huid!

Datum: 21 februari 2019