anti-aging

Anti-aging met de Beauty Angel

Het is mogelijk om weer dat gezicht van vroeger te krijgen. Geen rimpels meer, maar een strakker gelaat. Ontdek de voordelen van Beauty Angel en geef je huid de uitstraling die het verdient. Voor deze hoogwaardige anti-agingbehandeling kun je terecht bij Allure Hair & Beauty. Met onze ontspannen lichtbehandeling kom je helemaal tot rust.

Lichtsessie

Beauty Angel is een ontspannen schoonheidsbehandeling met ELT, wat staat voor Energizing Light Technology. Deze innovatieve lichttechnologie zorgt voor natuurlijke huidverjonging door de huidfuncties te stimuleren. Het speciale licht geeft de huid een boost, waardoor je weer zichtbaar goed in je vel zit. De doorbloeding wordt verbeterd en je poriën worden verfijnd. Je huid voelt lekker zacht aan en ziet er weer glanzend uit. Ook krijg je er meer energie voor terug. Zo voelt het net alsof je terug in de tijd gaat.

Op zoek naar een anti-aging behandeling?

Huidverbetering

Tijdens de Beauty Angel-sessie worden de lichtstralen opgenomen door de huid en worden de cellen geactiveerd. Dit verhoogt de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluron. De oorzaken van huidveroudering of huidschade worden hierdoor aangepast en niet alleen de symptomen aan de buitenkant. De Beauty Angel-behandeling is wetenschappelijk getest en toont al na één behandeling resultaat een aanzienlijke verbetering van de huid aan. Rimpeltjes vervagen, rode vlekjes zijn verleden tijd en de huid is meer elastisch.

Ontspannen jonger worden

Heb je zin in een ontspannen behandeling, waarna je je vanbinnen en vanbuiten weer licht uitstraalt? Bij Allure zorgen we ervoor dat je tijdens de behandeling van alle gemakken bent voorzien. De sessie duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. De behandeling is geheel pijnloos en veilig en er is geen sprake van schadelijke uv-straling. Het is geschikt voor alle huidsoorten. Geen nare bijeffecten dus. Voorafgaand aan de behandeling wordt je huid eerst gereinigd, daarna krijg je een peeling en dan begint de lichtsessie. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor nog geen 50 euro krijg je deze complete behandeling waardoor jouw huid weer straalt als het licht!

Stralend de winter door met Allure

Bij Allure kun je ervan uitgaan dat je met een kwaliteitssalon te maken hebt. Er worden door onze professionele specialisten regelmatig trainingen gevolgd, zodat we altijd op de hoogte zijn van de beste behandelingen en producten. Op basis van jouw wensen is er veel mogelijk. Neem daarom nu contact op met Nathalie van Allure. Zij weet als geen ander hoe ze jou in de watten kan leggen, waardoor je weer stralend door het leven gaat. Boek nu een behandeling en je gaat gegarandeerd genieten van het resultaat.

Datum: 23 december 2019