beautybehandeling

Een beautybehandeling voor de oudere huid

Rimpelloos ouder worden bestaat niet, zeker wanneer huidverzorging nou niet altijd even hoog op de agenda heeft gestaan. En aangezien er in de afgelopen tien jaar grote sprongen zijn gemaakt op het gebied van huidverbetering, is er een grote groep mensen die daar allicht niet tijdig gebruik van kon maken. Daarom zijn er beautybehandelingen toegespitst op de verschillende leeftijdsgroepen.

Huidveroudering

Al vanaf je 25e levensjaar neemt de conditie van de huid af. Dat komt onder andere door zonlicht, stress, ongezondere keuzes op het gebied van voeding, medicatie of cosmetica. Maar de natuur speelt daarin de grootste rol. Het collageen in de huid neemt namelijk af, het bindweefsel verslapt en de huid maakt minder hyaluronzuur aan. Dat resulteert in een slappere, vaak wat drogere huid die rimpels en fijne lijntjes vertoont.

Beauty Defect Repair

Ook als dit verschijnsel reeds jaren of decennia is ingezet, kun je nog baat hebben bij een beautybehandeling. Natuurlijk om de huidconditie te verbeteren, maar ook zeker voor de ontspanning. Bij Beauty Balance Apeldoorn werkt de huidspecialist aan de hand van Beauty Defect Repair (BDR). Deze methode gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid, je kunt de huid er ook echt mee verbeteren.

Herstellend vermogen

Middels BDR verandert de huidstructuur en blijft huidveroudering onder controle. Dat kan doordat er gebruik wordt gemaakt van een samenwerking tussen dermaceuticals en moderne apparatuur. Door gebruik van peelings, microneedling en producten met speciale werkstoffen schudt de specialist de huid als het ware wakker. Het herstellend vermogen van de huid raakt gestimuleerd, wat je met name terugziet rond de ogen en bij fijne lijntjes.

Behoefte aan een heerlijke beautybehandeling?

Andere voordelen

Er zijn nog meer voordelen te noemen van BDR:

  • de huid is zichtbaar gladder en mooier
  • er is een betere vochtbalans en doorbloeding
  • de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen
  • pijnloze behandeling
  • geschikt voor ieder huidtype en huidconditie
  • na een behandeling al zichtbaar resultaat

Specifieke behandelingen

Er is een aantal specifieke behandelingen dat gericht is op de oudere huid. De Focus-behandeling kan ingezet worden om specifieke lokale rimpelzones te behandelen, zoals kraaienpootjes, rokerslijntjes of voorhoofdrimpels. De age controlbehandeling is een twee uur durende behandeling die de huid zichtbaar gladder, strakker en steviger maakt. In kuurverband worden deze resultaten verder versterkt.

Tip voor thuis!

Een bezoekje aan de huidspecialist is natuurlijk goed voor de huid, maar de verzorging thuis kan voor het mooiste resultaat niet achterwege blijven. Laat je door de specialist adviseren over passende reiniging, verzorging en bescherming voor jouw huidtype. Extra tip daarbij is om je halsgebied niet te vergeten! Vaak vertoont de hals rimpels en verslapping, en krijgt dit gebied niet de aandacht die het nodig heeft. BDR heeft hier een speciaal serum voor: Contour Neck, een intensieve verzorging die de huid er fris uit laat zien. Dat heb je wel verdiend!

Datum: 24 april 2020