botox

Botox en fillers

Van binnen voel je je jong, maar als je in de spiegel kijkt, zie je dat je alwéér een beetje ouder bent geworden. Kraaienpootjes, lijntjes en rimpels, een slapper wordende huid… Het mag er dan misschien bij horen als je leeftijd stijgt, maar leuk is anders. Erger jij je er ook zo aan? Of ben jij het zat om steeds maar te negatieve opmerkingen te krijgen, zoals ‘Wat kijk je boos’ of ‘Wat zie je er moe uit’, terwijl dit helemaal niet zo is?

Jonger, frisser en uitgeruster

Overweeg dan eens een rimpelbehandeling bij Perfect Look. In de praktijk van cosmetisch artsen Afiena en Edward Berends worden dagelijks rimpelbehandelingen uitgevoerd. Na een behandeling zie jij er weer jonger, frisser en uitgeruster uit!

Vier soorten rimpelbehandelingen

Je kunt bij Perfect Look terecht voor vier soorten rimpelbehandelingen:

  • Botox
  • Fillers
  • Skinboosters
  • Radiesse

Na een behandeling zie jij er weer jonger, frisser en uitgeruster uit!

Welke rimpelbehandeling past bij jou?

Tijdens het eerste consult bespreken Afiena en Edward jouw wensen en verwachtingen. Samen met jou bekijken ze welke behandeling daarbij het beste past. Daarna beslis jij uiteindelijk zelf of je met botox of een filler wilt worden behandeld. Het consult is overigens gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

Meerdere locaties

Afiena en Edward staan je graag te woord voor een gratis behandeladvies. Je krijgt dan meteen een prijsopgave mee. De twee behandelen zowel in de eigen salon in Westerbork als in een van de partnersalons in Emmen, Coevorden, Zwolle, Assen, Eelde-Paterswolde, Roden, Veendam, Den Ham, Ter Apel, Groningen, Drachten en Heerenveen.

Datum: 21 maart 2018