behandelingen

De klok een paar jaar terug met deze behandelingen

Soms zou je wensen dat je weer een aantal jaren jonger was. Als je nu in de spiegel kijkt, zie je rimpels en lijntjes in je gezicht waar die voorheen nooit zaten. De lovehandles rond je ooit zo slanke taille krijg je met geen mogelijkheid meer weg. En dan die haartjes op je bovenlip: die ben je ook liever kwijt dan rijk!

Perfect Age

Met de introductie van Perfect Age, heeft de van tv bekende cosmetisch arts Robert Schoemacher een franchiseformule ontwikkeld voor enkele met zorg uitgekozen beauty professionals. Al meer dan twee jaar mag Huidinstituut Jossy van der Zwan zich zo’n Perfect Age Beauty Center noemen. Er wordt hier ook behandeld met de verzorgingslijn van Perfect Age. De producten zijn eveneens verkrijgbaar in de salon en de webshop.

Met deze behandelingen zie jij er weer stralend uit

Injectabels

Wist je dat cosmetisch arts Robert Schoemacher met regelmaat bij Jossy van der Zwan in de salon aanwezig is? Wanneer je weer een jongere uitstraling wilt hebben, ben je bij hem aan het juiste adres. Een subtiele behandeling met botox en fillers laat jouw gezicht er weer jaren jonger uitzien.

Duurzaam ontharen

Bij het ouder worden, verandert er het één en ander in je hormoonhuishouding. Zo worden er tijdens en na de overgang minder vrouwelijke hormonen aangemaakt. Hierdoor kan het mannelijk hormoon (dat door eveneens door vrouwen wordt aangemaakt) ervoor zorgen dat er meer gezichtsbeharing komt. Kom niet in de verleiding om deze af te scheren, want dan heb je de kans dat de haartjes sneller terugkomen én steviger en stugger worden. Kies liever voor harsen of definitief ontharen. Afhankelijk van je huidskleur en de kleur van de haartjes zijn hier verschillende mogelijkheden voor. De professionals van Jossy van der Zwan kunnen je er alles over vertellen.

Persoonlijke aandacht

Je kunt bij Instituut Jossy van der Zwan terecht voor diverse professionele behandelingen. De combinatie van kwaliteitsproducten van diverse gerenommeerde cosmeticahuizen, 40 jaar ervaring in het schoonheidsverzorgingsvak en de persoonlijke aandacht die de medewerkers je geven, staat garant voor een optimaal resultaat.

Datum: 28 mei 2019