dermapen-4

De Dermapen 4 geeft je huid een strakke uitstraling

Mirthe (45): ‘Al sinds de puberteit zijn we met z’n drieën, mijn vriendinnen en ik. We hebben samen werkelijk van alles meegemaakt: onze eerste keer samen uitgaan, stiekem een sigaretje roken achter het fietsenhok en verhalen delen over onze eerste vriendjes. We zijn echt een eenheid, en we zien er alle drie goed uit, dus ‘jaloezie’ over elkaars uiterlijk, dat was er nooit. Maar helaas lijkt het verouderingsproces bij mij veel harder te gaan dan bij mijn vriendinnen. We hebben af en toe zo’n leuk meidenweekend, met de bijbehorende avondjes uit. Ik merk gewoon dat mannen minder naar mij omkijken. ‘Ben ik niet meer mooi genoeg?’, ‘haalt de tijd mij echt in?’, met dat soort vragen begon ik mij bezig te houden.’

Spiegelbeeld

‘Ik merkte dat ik soms wat afgunstig naar mijn vriendinnen keek: waarom zien zij er nog zo fris en jeugdig uit? Ik besloot het roer om te gooien. Ik kon blijven zitten mokken om mijn spiegelbeeld, maar daar schiet niemand wat mee op. Na wat zoeken op het internet kwam ik terecht bij Jeanette Veldhuizen van JV Clinic. Ik besloot te bellen voor wat vrijblijvende informatie.’

Strakkere huid

‘Uiteindelijk gaf Jeanette het advies om een behandeling met de Dermapen 4 te ondergaan. Ik zag gek genoeg totaal niet op tegen de behandeling. Jeanette legde alles duidelijk en stap voor stap uit, zodat ik precies wist wat mij te wachten stond. Na enkele behandelingen ziet mijn huid er gezonder uit. Ook voelt mijn huid strakker aan. Ik merk nu al dat ik liever en vaker in de spiegel kijk dan voorheen. En laatst zij vriendin 1: ‘Wat zie jij er stralend uit!’ Dat is toch heerlijk om te horen!

De Dermapen 4

Met de Dermapen 4 is het mogelijk om de huid op een effectieve manier te vernieuwen, zónder dat de bovenste huidlaag (opperhuid) beschadigd raakt. Je ervaart hierdoor minder pijn, en er is minder hersteltijd nodig. Ook is de Dermapen heel nauwkeurig: de kleinste huidgebieden kunnen goed behandeld worden. Hoe de behandeling met de Dermapen precies in zijn werk gaat? De Dermapen wordt snel over de huid heen en weer bewogen. De techniek werkt met tal van minuscule naaldjes, die pulserend kleine kanaaltjes in je huid maken. Doordat bloedvaatjes (groeifactoren) worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, waardoor je huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd. Zo komt het natuurlijke herstelproces van de huid op gang.

Wil jij een stralende huid? Dan is de Dermapen 4 misschien iets voor jou!

Huidverbetering

De Dermapen 4 helpt om…

  • je huid te verstevigen
  • de vernieuwing van de huidcellen te stimuleren
  • de huidtint te egaliseren

Wist je dat…

Wist jij dit?

  • één van de grootste oorzaken van huidveroudering de zon is?
  • UV-straling meer dan 80 % van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit veroorzaakt?
  • het biologische proces van huidveroudering al rond je 25e levensjaar begint?
  • vanaf je 40e levensjaar je de eerste tekenen van huidveroudering echt kunt zien in je gezicht?

Revolutionaire techniek

Maak kennis met de Dermapen 4, de nieuwste techniek waar iedereen enthousiast over is, én waar JV Clinic nu mee werkt. Het is geen update van de eerdere Dermapen, maar het het opnieuw uitvinden van microneedling. En wist je dat de Dermapen 4 ook door je haar heengaat? Zo wordt je volledige gezicht behandeld, en kun je dus al resultaat zien vanaf je haarlijn.

Datum: 27 september 2018