anti-ageing

Een buitengewoon mooie huid

Wil je serieus aan de slag met anti-ageing? Anti-ageingspecialist Jeanette Cordes van Esther’s Choice heeft een uniek anti-ageingconcept ontwikkeld, waarmee ze jouw huid verjongt en in optimale conditie brengt. Dit concept bestaat uit de stappen Binnen (B1), Buiten (B2), Behandelen (B3) en Behouden (B4).

Buiten

In dit artikel gaat Jeanette verder in op de stap B2 – Buiten – en komen de anti-ageingproducten aan bod. Ze werkt met de beste producten die elk hun eigen sterke punten hebben, maar bovenal resultaat bieden. Je kunt producten voor de huid verdelen in vier groepen die elk een stap dieper gaan: cosmetica, derma-cosmeceutical, pharma-cosmeceutical en medische producten. Cosmeticaproducten koop je bij de drogist of parfumerie. De producten bij Esther’s Choice starten vanaf het derma-cosmeceuticalniveau en werken in de diepere lagen van de huid, en daar liegen de resultaten niet om.

Extra aandacht

Tijdens het intakegesprek wordt de conditie van je huid met een geavanceerd huidanalyse-apparaat in kaart gebracht. Jeanette neemt ruim de tijd voor jou als klant om erachter te komen welke resultaten jij graag wilt bereiken. Deze extra aandacht is belangrijk voor het resultaat en typerend voor Jeanette. Iedere klant krijgt haar onverdeelde aandacht: je mag jezelf zijn en er is altijd ruimte voor een lach en een traan.

Met de juiste producten houd je je huid mooi en gezond

LookX

Jeanette werkt al jaren met het Nederlandse topmerk LOOkX. De producten van LOOkX skincare werken diep in de huid (derma-cosmeceutical), geven snel resultaat en zijn geschikt voor elk huidtype. Ze bevatten alleen de beste, natuurlijke en effectieve anti-ageing ingrediënten en zijn volledig vegan.

pHformula

Met de producten van pHformula gaat Jeanette een stap verder. Deze producten worden ingezet bij vier soorten huidproblemen: anti-ageing, roodheid, acne, en pigment en ze werken heel diep in de huid (pharma-cosmeceutical). Met de resurfacing peelingen worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, waardoor je direct resultaat hebt en de huid nauwelijks tijd nodig heeft om te herstellen.

MeLine

Pigmentvlekken zijn vaak erg storend. Dit heet hyperpigmentatie en met de producten van MeLine helpt Jeanette je van dit probleem af. Het zijn specialistische producten geschikt voor alle soorten hyperpigmentatie, voor alle huidtypen. Deze producten werken nog weer dieper in de huid dan de pharma-cosmeceutical producten. ‘Je hebt veel ervaring en kennis nodig om het gewenste resultaat te krijgen en die heb ik allemaal in huis,’ aldus Jeanette.

Datum: 13 juli 2022