huidveroudering

Er áltijd goed uitzien? Dat kan

Een mooie, egale huid is één van de schoonheidsidealen. Logisch, want je straalt zo gezondheid en vitaliteit uit. Maar je huid heeft ook veel te verduren…
Zon en kou, ongezond eten of drinken en ook zeep eisen dagelijks hun tol. Reden genoeg om te investeren in serieuze huidverzorging. En als je dat slim doet, hoeft ‘t niet eens zoveel te kosten.

Zo af en toe een huidbehandeling – zoals een peeling – geeft doorgaans al meteen een prachtig resultaat. Mooi natuurlijk. Maar jouw huid is één van je belangrijkste organen en die wil je continu goed verzorgen. Dat kun je met ‘potjes uit de supermarkt’ doen. Maar uiteindelijk is dat vaak niet effectief en uiteindelijk ook duurder. De werking van die verzorgingsproducten is namelijk beperkt én je hebt er meer van nodig. Je kunt dus beter investeren in de producten die écht goed werken en langer meegaan.

Smart Skincare

Dat kan met een goed behandelingsprotocol. Een persoonlijke mix van behandelingen in de kliniek en de juiste producten voor thuis. Bij The Beauty Venue noemen we dat het ‘Smart Skincare Program’. Het is een protocol gebaseerd op persoonlijk advies van één van onze huidtherapeuten.
Het programma stemmen we af op jouw huid en jouw wensen. Met uitgekiende producten en behandelingen, waardoor je je huid écht goed onderhoudt en je veroudering effectief kunt afremmen. In het begin lijkt ’t wat duurder, maar de kosten voor zo’n programma vallen best mee; zeker als je de resultaten ziet!

Meer over peelings

Peelingbehandelingen zijn een vast onderdeel van het protocol. Wat bereik je met zo’n chemische peeling, ook wel ‘TCA-peeling’ of ‘fruitzuurpeeling’ genoemd? De peelingvloeistof lost tijdens de behandeling het bovenste laagje op waarin de (dode) huidcellen met elkaar verbonden zijn. Die chemische peelings zijn er met verschillende concentraties en werkzame stoffen. Ze zijn speciaal ontworpen om bepaalde problemen gericht aan te pakken. De ene peeling pept je huid snel op zonder ‘downtime’, de andere peeling werkt voor een specifieke indicatie het beste in kuurvorm.
Onze huidtherapeute adviseert welke peeling voor jouw huid het meest geschikt is.

Maak kennis met slimme & betaalbare huidbehandeling

We zetten peelings in bij:

– huidveroudering
– fijne lijntjes en rimpels
– pigmentvlekken
– zonschade
– grove huidstructuur
– grove poriën
– acne
– vette huid
– restlittekens van acne

Veroudering afremmen

Onze huidtherapeutes Jade en Melissa laten je tijdens een vrijblijvend consult graag zien hoe dat voor jou uitpakt. Zij stemmen het Smart Skincare Program precies af op jouw huid. Met uitgekiende producten en behandelingen, waardoor je jouw huid écht verbetert en je veroudering effectief afremt.

team The Beauty Venue

Kennismaken & gratis peeling

We laten je in november en december graag op een bijzondere manier kennismaken met het Smart Skincare Program. Dat begint met een kosteloze en vrijblijvende intake. Eén van onze huidtherapeutes onderzoekt jouw huid en hoort je wensen. Zij maakt daarna een persoonlijk plan voor huidverbetering waarmee je meteen aan de slag kunt. En geen zorgen: deze intake is vrijblijvend. Dus je leert sowieso meer over een goede verzorging van je huid én wat jij kunt verbeteren.
Daarna kun je gebruik maken van onze introductie-aanbieding: met de fantastische Dermaceutic producten in jouw Smart Skincare Set (€ 149,95) kun je thuis meteen beginnen. Als je deze set in november of december aanschaft, krijg je van ons een voucher voor een kosteloze vitamine C-peelingbehandeling ter waarde van € 195,-.

Datum: 07 november 2022