facelift

Een facelift zonder naalden en injecties

De meest succesvolle en effectieve methode van huidverstrakking van dit moment: de Ultraformer III. De methode werkt op basis van de nieuwste technologie met micro- en macro- geluidsgolven. Wil jij een facelift zonder snijden en pijn? Ga dan voor een Ultraformer III behandeling.

Allernieuwste techniek

De Ultraformer III is een nieuwe behandeling om de huid op het gelaat en in de hals te liften, te verstrakken en contour terug te brengen. Hier komt geen operatie aan te pas. Facelifts, botox- en rimpelvullers zijn voorgoed verleden tijd! Op dit moment zijn er in Nederland nog maar drie plekken waar deze unieke methode wordt toegepast.

Hoe het werkt

Met de revolutionaire Ultraformer III therapie worden energiepulsen door middel van ultrageluid op 3 specifieke lagen van de huid gericht: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. Met deze energie wordt het weefsel verwarmd, waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd wordt. Het resultaat? De huid wordt langzaam gelift en verstrakt met een langdurig resultaat!

Voor wie?

De behandeling met de Ultraformer III is voor bijna iedereen geschikt. De Ultraformer III biedt verbetering voor:

  • neus/lipplooien
  • slappe oogleden
  • hangende wenkbrauwen
  • dubbele kin
  • rimpels en lijntjes
  • ongelijkmatige teint of textuur
  • grove poriën

Een facelift zonder naalden en injecties lijkt onmogelijk. Toch kan het!

Het resultaat

Bij de meeste is er direct na één behandeling al resultaat te zien. De processen werken tot zelfs 6 maanden na de behandeling door! De Ultraformer III geeft jouw huid een strak, fris en verjongend aspect. Je krijgt zichtbaar een verbeterde huidconditie. De  huid wordt gladder en de diepe rimpels worden minder diep, en minder diepe rimpeltjes verdwijnen, je krijgt fijnere poriën en een stevigere huid.

Behandelingen

De meeste cliënten hebben genoeg aan slechts één behandeling met de Ultraformer III. Wel kun je altijd een bijwerk-behandeling ondergaan, afhankelijk van je wensen. Onderga je voor de eerste keer een behandeling? Dan kom je eerst langs voor een intake en een anamnese. Na de behandeling kom je altijd langs voor een controle.

Vooruit met je huid!

Ben je overtuigd en wil je een Ultraformer III behandeling ondergaan? Bij Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze huidverjongingsmethode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 15 maart 2018