huidveroudering

Ga huidveroudering tegen met deze behandelingen!

Jij droomt van een mooie strakke huid, zonder rimpels en vetophopingen. Hiervoor tref je allerlei maatregelen: sporten, veel water drinken, gezond eten en crèmes smeren. Maar helaas: het is niet te voorkomen dat de eerste rimpeltjes en lijntjes in je gezicht te zien zijn, je kaaklijn minder strak wordt en je huid haar stevigheid en volume verliest. Wat nu?

Huidveroudering

Helaas: het verouderingsproces is niet tegen te gaan. Maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en jouw huid en lijf een handje helpen, waardoor jij weer een frissere en strakkere uitstraling krijgt. Lees je mee?

HIFU 3D Facelift

Wil jij effectief aan jouw verslapte huid, rimpels en lijntjes werken, maar hiervoor liever niet onder het mes? Dat kan met HIFU 3D Facelift, in Amerika en Azië ook wel bekend als ‘Ultherapie’. Deze techniek is dé sensatie op het gebied van huidverjonging en zorgt ervoor dat jouw huid optimaal gelift en verstrakt wordt. Denk hierbij aan rimpels rond de mond, ogen en de hals, zoals de marionetlijnen, de neus-lippenplooi en de kraaienpootjes. HIFU maakt gebruik van de energie (warmte) die vrijkomt door de geluidsgolven (ultrasound). Deze geluidsgolven en energie bereiken drie verschillende huidlagen, waardoor er een optimaal resultaat tot stand komt. Hiermee wordt het effect van plastische chirurgie (facelift) geëvenaard, zónder dat er een operatie aan te pas komt.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die dit proces remmen

Jett Plasma Lift huidverbetering

Stoor jij je aan jouw acne, couperose, rosacea of rimpels? Deze worden aanzienlijk verminderd met de Jett Plasma Lift. Hoe werkt het? Door middel van een speciale ‘plasmapen’ komt plasma-energie in contact met je huid. Deze energie bereikt de bindweefsellaag, waardoor de bindweefselcellen worden ge(re)activeerd. Het resultaat? Ontstekingen worden geremd, talgklieren worden gekalmeerd en eventueel littekenweefsel wordt weer soepel en zacht. Daarnaast wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, waardoor fijne lijntjes ook verminderen.

Cryolipolyse

Stoor jij je aan jouw lovehandles, buikje of andere vetophopingen die door gezond eten en sporten maar niet verdwijnen? Maak dan kennis met cryolipolyse: hét alternatief voor liposuctie. Dit is namelijk dé oplossing om van je plaatselijke vet af te komen, zonder dat je onder het mes hoeft. Tijdens een behandeling wordt het vet gekoeld tot -15C. De vetcellen kunnen niet tegen deze temperatuur, waardoor de vetcellen kristalliseren. Deze vernietigde cellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd en komen ook niet meer terug. Tijdens de behandelingen neemt het aantal vetcellen op de behandelplek met 20% tot 25% af waardoor de plek aanzienlijk slanker wordt. Voor het beste resultaat zijn er ongeveer 2 of 3 behandelingen nodig. In tegenstelling tot een operatie loop je geen pijn, zwellingen en littekens op!

Ga voor een fris, stralend en perfect uiterlijk!

Bij Age Perfectly ben je in de juiste handen voor een stralend, fris en perfect uiterlijk! De specialisten weten alles over anti-aging en vetvermindering, en hebben hier de juiste technieken voor in huis. De professionele behandelingen worden gegeven in de gezellige salon in Heerhugowaard. De oprichters, twee dames, hebben de salon opgezet vanuit hun passie om iedereen aan een stralend uiterlijk te helpen. En het mooist: hiervoor zijn er geen operaties, herstelperiodes en botox of fillers voor nodig. Daarom kun je na de behandeling gewoon weer direct verdergaan met je dagelijkse bezigheden. En dit natuurlijk met een opgefrist en stralend uiterlijk!

Datum: 10 april 2019