huidveroudering

Goed nieuws: huidveroudering kun je verminderen!

Of je nu komt voor een ontspannende schoonheidsbehandeling, permanente make-up, definitief ontharen, anti-ageing of de behandeling van je acnehuid of lymfoedeem komt, bij Schoonheidsinstituut/Praktijk voor Huidtherapie Silvia Eising vind je allerlei behandelingen op cosmetisch én paramedisch gebied onder één dak. Door de schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die er werkzaam zijn, wordt er een gezonde huid behandeld om gezond te blijven en een problematische huid verbeterd en hersteld.

Anti-ageing

Het instituut is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied anti-ageing. Met de nieuwste, innovatieve apparatuur op het gebied van huidverjonging en -verbetering wordt de behandeling helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw huid.

Overbeharing in het gelaat

Heb je last van overbeharing in je gezicht? Met de meest geavanceerde apparatuur, de Soprano Ice Platinum, kan daar veel aan gedaan worden. Deze laser is geschikt voor elk haar- en huidtype, dus óók voor de donkere huid, én de techniek kan het hele jaar door gebruikt worden. Het ontharen is vrijwel pijnloos en volledig veilig. Behalve voor je gezicht is deze techniek ook geschikt voor je bikinilijn, oksels en benen.

Lymfoedeem

Vocht dat zich in lichaamsweefsel ophoopt, wordt lymfoedeem genoemd. Het wordt veroorzaakt doordat je lymfevatenstelsel niet (goed) meer werkt. Het lichaamsdeel wordt dikker, voelt zwaar en vermoeid en gaat soms gepaard met pijn en huidklachten. Het komt nog wel eens voor bij vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan of wanneer chemo- of radiotherapie deel uitmaakte van de behandeling tegen borstkanker. De huidtherapeut kan het oedeem behandelen met oedeemtherapie. Alhoewel het nooit definitief zal verdwijnen, zal het zwachtelen, het toepassen van manuele lymfedrainage en het aanmeten van een therapeutische elastische kous veel verlichting en afname van de klachten opleveren.

Vergoedingen


De praktijk voor huidtherapie is BIG-geregistreerd, en is gecontracteerd met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden behandelingen als camouflagetherapie, dat bijvoorbeeld wordt toegepast bij rosacea, acne en pigmentstoringen in het gezicht, vaak (deels) vergoed. Hetzelfde geldt voor overbeharing in het gelaat. Daarvoor is overigens wel een verwijzing van je huisarts of medisch specialist nodig. Vraag ons gerust om meer informatie of neem contact op met je zorgverzekeraar om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Gratis intake


Wil je weten of Silvia Eising en haar team iets voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis intake en vrijblijvend advies over welke behandelingsvorm voor jou een oplossing kan bieden. Een goed advies over de juiste behandelingsvorm is de sleutel voor het meest effectieve resultaat! Je bent van harte welkom bij Schoonheidsinstituut / Praktijk voor Huidtherapie Silvia Eising.

Datum: 10 september 2019