huid

‘Hoe krijg ik weer een jonge en frisse huid?’

Zie je daar nou een kraaienpootje als je in de spiegel kijkt? Hoe jong je je ook nog voelt, je huid gaat toch echt haar eigen weg. Helemaal niet erg, behalve als je er van buiten heel anders uitziet dan hoe je je van binnen voelt..

Er altijd fris en fruitig kunnen uitzien: tja, dat willen we allemaal wel. Een goede huidverzorging brengt je een heel eind. Maar als je huid er ouder en vermoeid uitziet, kan die soms nog wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Wat dat betreft zijn er heel wat mogelijkheden om weer een prachtige en stralend uiterlijk te krijgen!

Voorkomen is beter dan genezen

Om een mooie, frisse huid te krijgen of behouden, geldt vaak het devies ‘voorkomen is beter dan genezen’. De huid blijft het langst mooi wanneer je ervoor zorgt dat uv-straling niet te veel impact kan uitoefenen, de huid goed gereinigd wordt en gehydrateerd blijft. Maar alle kennis die er vandaag de dag beschikbaar is, hebben we natuurlijk niet altijd tot onze beschikking gehad. Zo kan het goed zijn dat je nu kampt met ouderdomsverschijnselen die nu eenmaal niet zomaar omkeerbaar zijn.

Niet of wel omkeerbaar?

Goed, huidveroudering is dan misschien niet omkeerbaar. Gedane zaken nemen meestal geen keer. Maar je kunt de huid wel zó stimuleren, dat deze er een stuk frisser en jeugdiger uit komt te zien. Denk bijvoorbeeld aan goede massages, het inbrengen van actieve werkstoffen en gezond leven. Daarnaast kun je ervoor kiezen de huid te behandelen met nieuwe, moderne technieken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld botox of fillers, maar ook aan niet-invasieve behandelingen die de huid ondersteunen.

Gecontroleerd beschadigen

Aan de hand van een Hifu-behandeling kun je de huid op de hals, het gelaat en de decolleté aan het werk zetten. Hoe zit dat? Hifu is een behandeling op basis van geluidsgolven. Daardoor komt er energie vrij en ontstaat er warmte in de diepere huidlagen. De huid raakt hierdoor ‘gecontroleerd beschadigd’ en moet gaan herstellen. Tijdens dit herstelproces wordt de collageenaanmaak gestimuleerd, een stofje dat de huid krachtig, stevig en elastisch maakt.

Je kunt de huid heel goed een handje helpen

Op vertrouwen

Zeker wanneer injecties, naalden en mesjes je afschrikken, is Hifu een mooi alternatief. Het is veilig, gemakkelijk toepasbaar en er is nauwelijks hersteltijd nodig. Een behandeling waarop je kunt vertrouwen, dus. Zodat jij weer fris en fruitig voor de dag komt!

Voordelen van Hifu:

– Geen prikken of snijden
– Veilige behandeling
– Weinig hersteltijd
– Resultaat komt op natuurlijke wijze tot stand
– Goed te combineren met Profhilo

Bij huidveroudering wordt er al snel gedacht aan rimpels. Maar de huid kan om veel andere redenen ouder ogen dan dat je werkelijke leeftijd is. Bovendien gaat het hierbij niet alleen om je gezicht, maar ook om de huid in de hals en het decolleté. Verschijnselen die de huid ouder doen lijken, naast rimpels, zijn:
– een doffe huid
– droogtelijntjes
– wallen
– huidverslapping
– pigmentvlekken

Natuurlijk mooier

Perfect Look is gevestigd in Westerbork en specialist op het gebied van botox, fillers, ooglidcorrecties en huidverbetering. Je vindt Perfect Look in de volgende plaatsen: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Hardegarijp, Assen en Westerbork.

Datum: 13 juli 2022