huidverjonging

Huidverjonging. Het kan echt!

Hoe zou jij jouw huid beoordelen? Wanneer de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden, vinden we onze huid vaak minder mooi. Die lachrimpeltjes en fijne lijntjes rond je mond had je immers niet toen je nog 20 was. Het wordt tijd om er weer uit te zien zoals je je voelt: jong en vitaal. Huidverbetering zorgt ervoor dat jij je huid weer prachtig vindt.

Huidveroudering

Een ouder wordende huid. Het overkomt ons helaas allemaal. Hoop jij de dans nog even te ontspringen? Let goed op de conditie van je huid. Voelt die droger, valer en is die sneller beschadigd? Dat kunnen de eerste tekenen van huidveroudering zijn. De belangrijke bouwstenen van je huid (elastine en collageen) nemen namelijk af. Hierdoor verliest je huid stevigheid en soepelheid. Het gevolg? Rimpeltjes of kraaienpootjes.

Huidverbetering

‘Tegenwoordig bestaan er veel technieken om huidveroudering tegen te gaan’, vertelt specialist Geke Klooster van Bodyline Beauty & More. ‘Hiervoor hoef je niet per se onder het mes. Om een mooiere huid te krijgen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een peeling. Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag met behulp van een (fruit)zuur verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen. De peeling zorgt voor een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten, en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag.’

Huidveroudering? Kies voor huidverbetering.

Er bestaan twee soorten peelings:

  • ‘Oppervlakkige peeling’: een snelle boost voor een mooiere uitstraling, zonder hersteltijd.
  • ‘Diepe peeling’: ideaal voor pigmentvlekjes, acne, littekens, grove poriën of rimpels. Je huid heeft na een peelingkuur een andere structuur. Je huid wordt egaler, strakker en ziet er gladder uit, en dat blijft zo voor langere tijd!

De bouwstenen van je huid

Elastine en collageen zijn eiwitten in spieren en bindweefsel die je huid stevig en veerkrachtig houden. Naarmate je ouder wordt, neemt de aanmaak van deze stoffen af. Het gevolg? Rimpeltjes en plooien. Een behandeling met de Dermaroller, een cilindervormige roller met micronaaldjes, geeft je huid de boost die hij nodig heeft. De pen maakt heel kleine gaatjes in je huid. Je huid wordt echter niet beschadigd. De gaatjes stimuleren de doorbloeding en aanmaak van elastine en collageen. Je huid wordt sterk, elastisch en glanzend. Een alternatief voor de Dermaroller is de Dermapen. Ook die maakt kleine gaatjes in de huid, maar daarbij wordt een pen gebruikt in plaats van een roller.

Voor jou!

Wil jij je huidveroudering aanpakken met effectieve huidbehandelingen? Bij Bodyline Beauty & More ben je aan het juiste adres voor huidverbetering / huidverzorging, permanente make-up, haarverzorging en afslankmethodes. Eigenaresse Geke: ‘Kom gerust eens langs voor een intakegesprek! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. De huidbehandelingen zijn trouwens niet alleen voor vrouwen. Ook mannen zijn van harte welkom in onze sfeervolle salon.’

Datum: 19 december 2018