huidveroudering

Huidveroudering? Draai de tijd terug met BDR!

Hoog op jouw wensenlijstje staat een huid die zo lang mogelijk glad blijft, en zo min mogelijk lijntjes en rimpeltjes vertoont. Om dit voor elkaar te krijgen, zorg jij zo goed mogelijk voor jezelf en je huid. Je eet gezond, drinkt genoeg water, sport met regelmaat, gebruikt de juiste verzorgingsproducten én pakt – meestal dan – de nodige uurtjes nachtrust. Maar helaas: dat moment waarop je huid ouder wordt en haar elasticiteit verliest, en er rimpeltjes en lijntjes ontstaan, is helaas niet te voorkomen. Gelukkig zijn er verschillende methoden om je huid een handje te helpen, zodat deze er fris en stralend blijft uitzien!

Huidveroudering aanpakken met BDR

In mijn salon werk ik met de Beauty Defect Repair(BDR)-methode. Het doel van de methode is om de huid aanzienlijk jonger en gezonder te maken, en de conditie en de weerstand van de huid een flinke oppepper te geven. Om dit voor elkaar te krijgen, maakt de methode gebruik van intensieve dermaceuticals en moderne apparatuur. Zo wordt er bij BDR gebruik gemaakt van fruitzuurpeelings, microneedling en actieve werkstoffen die tot diep in de huid doordringen. Ook worden de dode huidcellen op een intensieve manier verwijderd. De resultaten zijn al na één behandeling zichtbaar. Je huid is als het ware wakkergeschud en gestimuleerd tot verbetering. Al na de eerste behandeling oogt je huid strakker en gladder. Fijne lijntjes en rimpeltjes zijn minder geworden, en ook het gebied rond de ogen oogt strakker, meer uitgerust en frisser. En ook fijn: de behandeling is superzacht, en daardoor heerlijk ontspannend.

Genieten van een frisse en stralende huid!

Om de gevolgen van huidveroudering effectief aan te pakken, kunnen bijvoorbeeld de ‘Age control’-behandeling, de ‘Focus’-behandeling of de Cell Repair-behandeling van BDR worden ingezet. Deze zijn er in het bijzonder op gericht om rimpeltjes en lijntjes aan te pakken, en geven je binnen korte tijd een stralende en frisse huid terug. Daarnaast bied ik bijvoorbeeld ook een bindweefselmassage aan, die je eventueel in combinatie met de BDR-behandelingen kunt volgen. Tijdens een bindweefselmassage wordt de aanmaak van collageen en elastine flink gestimuleerd, waardoor rimpels worden verminderd en de huid gezonder en egaler wordt. Probeer het eens; het resultaat zal je verbazen!

Huidveroudering? Met BDR reken je snel en veilig af met rimpeltjes en lijntjes op je huid.

Ga voor fantastische effecten!

Wil jij…

  • een betere huidconditie?
  • minder rimpeltjes, kraaienpootjes en littekens?
  • een verbeterde huidstructuur en teint?
  • een verbeterde celdeling en de doorbloeding van je huid?
  • een stevigere, frisse, stralende en gezondere huid?

Ga dan voor een gezichtsbehandeling van Valerie!

Ook bij andere huidproblemen

Heb jij last van andere huidproblemen zoals acne, een rokershuid, droogheden, pigmentvlekken of rosacea? Dan is het goed om te weten is dat je óók dan bij mij op de juiste plek bent. Om ervoor te zorgen dat de behandeling 100% aansluit op jouw wensen en de behoeften van je huid, krijg je van mij een op maat gemaakte behandeling.

Maak kennis met Valerie & Beauty Balance Apeldoorn

In het hartje van het Apeldoornse Centrum vind je schoonheidssalon Beauty Balance Apeldoorn (gevestigd in Parfumerie Douglas). Hier staat Valerie, gediplomeerd specialist op het gebied van schoonheid en huidverbetering, voor je klaar. Het is haar passie om jouw huid in een optimale conditie te brengen én te houden. Hiervoor biedt zij verschillende op maat gemaakte gezichtsbehandelingen aan; gecombineerd met de beste huidverzorgende producen en de juiste vakkennis. Of je nou acne, rosacea, pigmentvlekken, of bijvoorbeeld een verslapte, een verouderde of een droge huid hebt: de juiste behandeling zit er altijd voor je bij! Behalve gezichtsbehandelingen zit je bij Valerie óók goed voor heerlijke massages, nagelverzorging en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Kom jij ook een keer langs?

Datum: 27 augustus 2019