huidveroudering

Huidveroudering? Kon je de klok maar terugdraaien!

We willen allemaal graag ouder worden, maar dan het liefst wel zonder er ouder uit te zien! Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet is tegen te houden. Maar toch zou je de klok af en toe even willen terugdraaien naar de tijd dat je huid nog stevig was, er geen sprake was van lijntjes en rimpels en je kaaklijn nog strak was. Het lijkt er echter op dat je de klok toch weer een beetje terug kunt draaien. Sprookjes bestaan niet, maar de PlaBeau Plasma gelukkig wel!

Huidveroudering: zo werkt het

Laat ik eerst even wat uitleggen over huidveroudering, voordat ik je meer over de PlaBeau Plasma vertel. Geloof het of niet, maar het proces van huidveroudering start al rond je 25ste. Vanaf dat moment neemt de productie van collageen en elastine, de stofjes die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk de stevigheid en elasticiteit van je huid, af. Daar zie je op dat moment nog niks van, maar in de loop van de jaren worden de gevolgen steeds duidelijker: je huid wordt slapper en de eerste lijntjes en rimpels verschijnen.

Anti-aging

Nu zijn er in de afgelopen jaren op het gebied van anti-aging al heel wat behandelingen en apparatuur ontwikkeld. Onder andere de facelift is daar een bekend voorbeeld van, maar ook over Botox en fillers heeft iedereen weleens gehoord. Het nadeel van dergelijke behandelingen is dat je daarvoor in je gezicht moet laten snijden of prikken. En dat kan voor veel mensen toch een behoorlijke drempel zijn.

Een jongere look, zonder snijden of prikken

PlaBeau Plasma

Nog niet zo lang geleden kwam er weer een nieuw apparaat op de markt: de PlaBeau Plasma. Een handzaam en klein schoonheidsapparaat dat gebruikmaakt van de nieuwste plasmatechnologie. Helemaal non-invasief en pijnloos. Door het apparaat langzaam over je huid te bewegen worden er allerlei processen in werking gezet:

  • het opnamevermogen van je huid neemt toe
  • bloedcirculatie en bloedsomloop worden bevorderd
  • de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd
  • wondgenezing wordt gestimuleerd
  • huidporiën worden gesteriliseerd
  • het immuunsysteem van je huid wordt versterkt

Optimaal resultaat

In mijn salon zet ik de PlaBeau Plasma in bij huidproblemen zoals eczeem en psoriasis, bij huidontstekingen zoals acne en rosacea en voor huidverbetering. Maar vooral ook om huidveroudering aan te pakken. En met succes! Je behaalt een optimaal resultaat wanneer je dit in kuurverband doet: vier tot zes behandelingen, met steeds een tussenperiode van vier weken. Wanneer je daarna af en toe terugkomt voor een upgrade blijf je zo lang mogelijk profiteren van die jongere look. Zonder snijden of prikken. Pijnloos en zonder downtime. Ben je ook geïnteresseerd? Maak meteen een afspraak!

Datum: 07 juli 2023