huidveroudering

Huidveroudering terugdraaien

Ineens valt het je op. Waar je huid voorheen altijd mooi glad en strak was, ontstaan de eerste rimpeltjes. Naast je ogen bijvoorbeeld en de lijntjes langs je mond worden ook steeds dieper. En dan de kaaklijn, die is ook ineens niet meer zo strak. Je dacht altijd dat jij daar voorlopig nog geen last van zou krijgen, maar de tijd heeft ook vat op jou.

Huidveroudering

Ook al zie je er aan de buitenkant eerst nog weinig van, het verouderingsproces in je huid begint al rond je 25ste. De celdeling verloopt trager en je huid gaat minder collageen- en elastine vezels aanmaken. Ook factoren van buitenaf spelen een rol: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl hebben invloed op je huid. Maar zelfs als je goed voor jezelf zorgt, kun je het verouderingsproces niet stoppen. Je kunt het echter wel (laten) vertragen met een goede anti-agingbehandeling.

Microdermabrasie

Met 100% steriele microkristallen die over je huid worden gezogen, wordt je huid aangezet tot het vormen van nieuwe, jonge cellen. Daarnaast wordt de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Tijd om deze rimpeltjes en fronzen aan te pakken

Dermo-electroporatie

Als mooie aanvulling op een microdermabrasiebehandeling wordt de huid met dermo-electroporatie door speciale elektronische pulsen nóg beter doorlaatbaar gemaakt. Bij deze techniek wordt gebruikgemaakt van veel werkstoffen, zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. Door deze behandeling regelmatig te ondergaan, kun je het huidverouderingsproces aanzienlijk vertragen. Het biedt goede resultaten bij rimpels, littekens, acne, onzuivere huid, grove poriën, zonbeschadigde huid, pigmentvlekken, rokershuid en een slecht doorbloede huid.

O2 intraceuticals infusion

Na een unieke behandeling van het hoogste niveau die gebaseerd is op een combinatie van zuurstof en speciale serums zie je er jaren jonger uit. Je gezicht is glad en egaal, gevoed en gehydrateerd. Een unieke en ontspannende ervaring met direct resultaat. De infusions bieden doelgerichte behandelingen tegen fijne lijntjes, pigmentstoringen en schade door de zon, maar zijn ook een uitkomst bij acne, littekenweefsel, rosacea, couperose, dermatitis, eczeem en psoriasis.

Fractional laser

De laser zorgt voor huidvernieuwing door de aanmaak van collageen en elastine in je huid te stimuleren. Daardoor vervagen kleine lijntjes, worden diepe rimpels minder diep en verdwijnen of vervagen pigmentvlekjes. Je huid ziet er weer frisser en egaler uit.

Verwenmoment!

Natuurlijk is het altijd belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Maar wanneer je een ziekte als kanker hebt, is het nóg meer nodig. Bestralingen of chemotherapie hebben een grote invloed op je uiterlijk. Vaak wordt je huid droger en gevoeliger of ontstaan er huidproblemen. Wat jij nodig hebt, is een zachte, herstellende en verzorgende huidbehandeling. Ook daarvoor kun je bij Vital Huidinstituut terecht. Wil je er meer over weten? Kom gerust eens langs. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Datum: 20 september 2018