huid

Jouw huid verdient niets minder dan het beste

Zucht, jij hoeft niet in je agenda te bladeren om te merken dat je een jaartje ouder wordt. Dat laat je huid je wel zien wanneer je in de spiegel kijkt. Je huid is dof en voelt slap aan, en de lijntjes rondom je ogen en mond beginnen je nu wel heel erg op te vallen. En dat terwijl je toch zo goed bezig was met het smeren van antirimpelcrème… Tijd voor een huidbehandeling op maat.

Jonger uiterlijk

Meso-Vit by Ericson Laboratoire geeft je een jonger uiterlijk. Heb jij last van een verminderde vitaliteit, rimpels, pigmentvlekken of hypergevoeligheid? Deze nieuwste technologie biedt hulp. Tijdens de Meso-Vit behandeling wordt gebruikt gemaakt van de Dermaroller. De Dermaroller werkt met draaiende micronaaldjes die kleine gaatjes in je huid maken, waardoor actieve serums in de huid worden opgenomen. Deze behandeling heeft een kalmerend, verzachtend en littekenverbeterend effect op je huid. Daarnaast krijgt de huid een flinke vitamineboost dankzij de inbreng van vitamine A, C en E. Deze behandeling zonder naalden zorgt voor een optimaal effect.

Tijd voor een huidbehandeling op maat!

Minder rimpels en lijntjes

Heb jij last van expressierimpels in je gezicht? Dit zijn rimpels die opduiken op je voorhoofd, de oogcontouren, de neus-lippenplooi en de lipcontouren. Aan expressierimpels kun je niet ontsnappen, maar je kunt ze wel verminderen. SkinjeXion by Ericson Laboratoire is hier een goede behandeling voor, zonder chirurgische injecties. De SkinjeXion behandeling bestaat uit een reiniging, peeling en een diepe massage met een verstevigende gel. Als afsluiter wordt er een masker, lotion en dagcrème op je huid aangebracht.

Intensieve peelings

Met een peeling worden beschadigde dode huidlagen verwijderd van je gezicht. De peeling geeft je huid een zichtbare boost! Wanneer je kiest voor een peeling met glycol of salicylzuur, pak je het talgvet op je gezicht aan en geef je je huid een intensieve behandeling. De fruitzuurpeeling bevordert de vernieuwing van de opperhuid en de Chinese kruidenpeeling is een peeling op basis van planten, algen, muntolie, pepermuntolie, melisse en calendula. Deze peeling is niet agressief, is het hele jaar door toepasbaar en kan eenmalig of in kuurverband.

Perfecte wenkbrauwen

Wanneer jij in de spiegel kijkt, mis je iets. Je wenkbrauwen hebben helaas geen mooie, volle en verzorgde look. Om jezelf te voorzien van perfect gestylde wenkbrauwen, kun je langsgaan bij de Brow-Boutique. Je kunt je wenkbrauwen laten harsen, epileren, stylen en laten voorzien van semi-permanente poeder of verf. Bij elk gezichtstype past een bepaalde vorm wenkbrauw. De wenkbrauwspecialist weet raad!

Datum: 18 december 2018