plastische-chirurgie

Laat die plastische chirurgie maar zitten!

Eeuwig jong: dat wil elke vrouw wel! Ben jij soms onzeker over je uiterlijk? Wil je weer die frisse en stralende blik die je een paar jaar geleden nog wel had? Je kunt zo lang mogelijk op een natuurlijke manier van je uiterlijk genieten, zonder drastische ingrepen zoals plastische chirurgie. Hoe? Dat lees je hieronder.

Fibroblast

De kans is groot dat je nog nooit van de Purebeau Fibroblast behandeling gehoord hebt. Deze nieuwe revolutionaire niet-chirurgische behandeling wordt gezien als hét alternatief voor plastische chirurgie. De behandeling is een veilige en effectieve manier om de huid 100% te verstrakken zonder snijden of hechten.

Hoe werkt het?

Het Purebeau Fibroblast apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen. Zo ontstaat er een klein puntje ter grootte van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Met Purbeau Fibroblast wordt de huid veilig en effectief verstrakt zonder plastische chirurgie

Waar kan ik terecht?

Voor een Purebeau Fibroblast behandeling kun je het beste naar een specialiste gaan. Linda Luijbregts is eigenaresse van Linny’s Nail & Beauty Design, dat gevestigd is in Oosterhout. Ze biedt deze nieuwe techniek aan, zodat ze jou die stralende blik weer kan geven! Linda: ‘Ik ben erg tevreden over de mooie resultaten die ik geboekt heb! Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek.’

Fijne feitjes!

  • Methode: Purebeau Fibroblast
  • Duur van de behandeling: 1 tot 2 uur inclusief het intake gesprek
  • Zichtbaarheid: ongeveer 2 jaar
  • Pijn: weinig of geen
  • Risico’s: geen risico’s bekend, maar houd je wel aan de nazorgregels!

Waarvoor?

De specialist verwijdert met de Purebeau Fibroblast overtollige huid rondom de ogen, in de vorm van een ooglift. Maar ook rimpels, bovenlip, wallen en kraaienpootjes kunnen aangepakt worden!

Hoeveel behandelingen?

Er zijn, afhankelijk van de conditie van de huid, meestal 1 of 2 behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Datum: 29 maart 2018