jett-plasma-lift

Met Jett Plasma Lift weer jong in een handomdraai

Het overkomt ons allemaal wanneer we ouder worden: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed uit blijven zien. Toch gaat het veel vrouwen (én mannen) te ver om nu hun toevlucht te zoeken tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

Jett Plasma Lift

De Jett Plasma Lift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is zeer aangenaam en effectief tegen rimpels, acne, pigment, ouderdomsvlekken (zoals op de handen), huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en het liften en boosten van de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt worden. Daarnaast kunnen de volgende onderdelen behandeld worden: decolleté, handen, huid, onderarmen en het liften van de billen. Na één behandeling heb je al zichtbaar resultaat.

Een verjongende boost

Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 4 of 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Wist je dat

De Jett Plasma Lift techniek kan worden ingezet bij het… 

  • behandelen van acne, eczeem en dermatitis 
  • verstevigen en verstrakken van de huid 
  • aanpakken van ouderdomsvlekken, rosacea en couperose 
  • aanmaken van collageen 
  • liften van de oogleden 
  • vervagen van rimpels en pigmentvlekken 
  • egaliseren van de opperhuid 
  • boosten van de lippen

Ben jij al bekend met de jett plasma lift methode?

Veilig vet weg

De i-lipo laser voor laserliposuctie geeft jouw lichaam opnieuw vorm en vermindert cellulitis. Deze laserliposuctiebehandeling is veilig en pijnloos en je ziet al zichtbare resultaten in slechts 20 minuten, zonder operatie en zonder herstelperiode. Het wordt aangeraden om twee behandelingen per week gedurende vier weken te ondergaan. Alle delen van het lichaam waar vet wordt opgeslagen, kunnen worden behandeld: de taille, dijen, armen, benen en zelfs onder de kin. Gemiddeld kan er zo’n 10 procent vet worden verwijderd.

Jouw droomfiguur in 9 weken

Wil je af van probleemzones? Dat kan met het Jett Thermo Wave en de Jett Shock Wave System. Dit systeem werkt met temperatuurverschillen van 4 graden tot 39,5 graden, en met elektrostimulatie en radiofrequentie (RF) geluidsgolven.

Anti-aging

De Shock Wave past akoestische schokgolven toe, die nieuw collageen stimuleren en de huid verstevigen en verstrakken. Tevens gaat het systeem striae en cellulite tegen en zorgt het voor huidverbetering en anti-aging. Deze kuur werkt na 9 weken nog 6 maanden door! De behandeling is pijnloos en veilig, en vet blijft definitief weg. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Trainen in een infraroodtunnel

Wil je op een verantwoorde manier afvallen? Dan is infraroodtraining wellicht iets voor jou! Infraroodtraining is de perfecte combinatie van beweging en infraroodwarmte! Na Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Liechtenstein, Rusland en Wit-Rusland is infraroodtraining nu ook in Nederland, onder andere bij Geoway Lifebalance. De Sun 400XL van Geoway is een compleet systeem specifiek ontworpen om effectief en versneld vet te verbranden.

Datum: 19 januari 2018