mooie-huid

Een mooie huid zonder veroudering

Fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid. Dit zijn de dingen waar je waarschijnlijk aan denkt bij het woord ‘huidveroudering’. Maar wist je dat pigmentvlekken, grove poriën, rode vaatjes, couperose en een vermoeide uitstraling juist bepalend zijn? Deze klachten verklappen je werkelijke leeftijd of laten je er zelfs ouder uitzien!

Ontdek jouw huid met de Observ 520

Veel huidproblemen bevinden zich in de diepere lagen van de huid. Deze zijn moeilijk te zien met het blote oog, maar met het huidanalyseapparaat Observ 520 kunnen die wél opgespoord worden. Haar & Beauty studio Allure werkt als enige in de regio met dit apparaat. Wat kan met de Observ 520 geanalyseerd worden?

  • huidveroudering, infecties, ontstekingen, verlies van stevigheid en veerkracht
  • huidverkleuringen, waaronder pigmentvlekken, ontstekingsreacties, gesprongen vaatjes en roodheden)
  • huidafscheidingen, waaronder acne en talg

Huidveroudering is helaas niet te stoppen, gelukkig kun je huidveroudering wel verminderen.

Huidverbeterende producten

Om huidveroudering tegen te gaan, werkt Allure Hair & Beauty met producten van Clephar. Clephar is een vooraanstaand Belgisch merk van huidverbeteringsproducten, die bedoeld zijn voor professioneel werkende schoonheidsinstituten en huidspecialisten. De producten van Clephar zijn hypoallergeen, vrij van parabenen, niet op dieren getest en eenvoudig in gebruik.

Een stralende en gezonde huid

Tijdens een behandeling met de Beauty Angel wordt er met lichtfrequentie gewerkt. Deze methode zorgt voor minder rimpeltjes, verfijnde poriën, een regelmatigere en strakkere huid, en helpt ook tegen pigmentatiestoornissen, acne en roodheden. Voorafgaand aan de Beauty Angel krijg je eerst een op maat gemaakte behandeling. Deze wordt afgesloten met de huidverbeterende lamp. Je ogen worden afgeschermd ter bescherming voor het felle licht. Met het apparaat de Beauty Angel wordt het bindweefsel opgevuld met collageen, elastine en hyaluronzuur. Je huid ziet er weer stralend en gezond uit, en voelt weer heerlijk zacht aan! Voor de beste resultaten is het aan te raden om de behandeling regelmatig en over een langere periode te ondergaan.

Datum: 05 december 2018