anti-aging

Onwaarheden opgehelderd: anti-aging!

Je ziet je huid naarmate de tijd verstrijkt veranderen. In dat mondhoekje is een nieuwe rimpel verschenen, je kraaienpootjes breiden zich uit, je wangen hangen meer. Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen. Met de goede anti-aging verzorging kom je al een heel eind! Maar wat is hierover eigenlijk waar en niet waar? We helderen het eens en voor altijd op.

1. Huidveroudering kun je vermijden

Uiteindelijk kun je huidveroudering niet vermijden. Maar je huidverouderingsproces kan wel flink tegen worden gegaan. Met de juiste verzorging kun je namelijk je huideigen functies weer aan het werk zetten. Wij werken met Deynique. Met een combinatie aan verschillende soorten producten, krijgen we wel tot 50% actieve werkstoffen in je tweede huidlaag. Je celdeling en doorbloeding verhoogt hierdoor, wat betekent dat je huid weer fitter en strakker wordt.

2. Hoe duurder een anti-aging product, hoe beter

‘Duur’ is iets wanneer een product geen goede kwaliteit heeft, in verhouding met de prijs die ervoor wordt gevraagd. Wij werken met kostbare producten. Maar dat is logisch wanneer je naar de inhoud kijkt. Wij zien hierbij dat hoe meer werkzame stoffen het product bevat, hoe kostbaarder het is. Maar om te weten wélke producten de prijs waard zijn, is het zinvol om een persoonlijk advies te vragen.

3. Anti-aging gebeurt aan de buitenkant

Als je, voor anti-aging, je alleen richt op de buitenkant, loop je een groot stuk huidverbetering mis. Natuurlijk, verzorging met cosmetica is een belangrijk onderdeel om huidveroudering te vertragen. Maar aan de binnenkant werken is evenzeer van belang. Met voeding kun je namelijk enorm veel doen. Voor anti-aging is het belangrijk dat er weinig oxidatie plaatsvindt in de lichaamscellen. Hierbij komen afvalstoffen vrij en dat zorgt voor vroegtijdige veroudering. Met pure en onbewerkte voeding krijg je antioxidanten binnen, die je hiertegen beschermen. Zorg ook voor voldoende verschillende vitamines, denk aan de vitaminen A, C, B2. Deze zorgen ervoor dat je huidconditie verbetert en maakt je huid gladder.

Huidveroudering kun je niet vermijden

4. Huidverzorging moet je afstemmen op leeftijd

Fabel! Huidveroudering is een leeftijdsgebonden huidprobleem. Maar dit betekent niet dat álle veertigjarigen plotseling dezelfde huidverzorging nodig hebben. De juiste anti-agingproducten moeten worden afgestemd op de conditie van jouw specifieke huid. Misschien heb jij wel een droge huid, waardoor rimpels opvallender worden. Dan is er een hydraterend product nodig. Of zijn er meer ouderdomsvlekken aanwezig, waarbij een crème met ingrediënten zoals Vitamine-A-zuur of fruitzuren zinvol zijn. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je huidbehoeften in de loop der tijd veranderen.

Feit: Wij kunnen je helpen

Het is niet altijd makkelijk om uit alle mogelijkheden net het goede voor jezelf uit te kiezen. Misschien weet je niet goed wat je huid precies nodig heeft. Bij Xanne’s Beautysalon staan we graag voor jou klaar. We geven advies en kunnen je eventueel voorzien van verzorgingsproducten. Daarnaast bieden we ook verschillende huidbehandelingen aan. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Datum: 12 april 2023