rimpels

Ouder worden: het overkomt ons allemaal

Het overkomt ons allemaal wanneer we ouder worden: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed uit blijven zien. Toch gaat het veel vrouwen te ver om nu hun toevlucht te zoeken tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg.

Liever niet snijden? Goed nieuws!

De Jett Plasma Lift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten! De behandeling is effectief tegen rimpels, acne, pigment, ouderdomsvlekken (zoals op de handen), huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en het liften en boosten van de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt worden.

Hoe werkt plasma?

De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Strakker in je vel

Een gave huid in een strak lichaam… Blijft het wat jou betreft bij dromen? Of ga je écht aan de slag ermee? Wat zou het mooi zijn als er een systeem zou zijn waarbij je niet alleen afslankt, maar waarbij je ook nog eens lipodeem en oedeem aanpakt…

Zo hou je je huid jong…

En het bestaat!

De firmingbooster met infrarood werkt met verschillende programma’s voor afslanken, het behandelen van cellulitis en vetophopingen, huidversteviging en -verbetering, lymfedrainage en meer. Aangeraden wordt om de behandelingen wekelijks of twee maal per week te ondergaan, gedurende een aantal weken.

Veilig en pijnloos

De i-lipo laser voor laserliposuctie geeft jouw lichaam opnieuw vorm en vermindert cellulitis. Deze laserliposuctiebehandeling is veilig en pijnloos en je ziet al zichtbare resultaten in slechts 20 minuten, zonder operatie en zonder herstelperiode.

Gemiddeld 10 procent vet

Het wordt aangeraden om twee behandelingen per week gedurende vier weken te ondergaan. Alle delen van het lichaam waar vet wordt opgeslagen, kunnen worden behandeld: de taille, dijen, armen, benen en zelfs onder de kin. Gemiddeld kan er zo’n 10 procent vet worden verwijderd.

Datum: 13 september 2017