plasma-medical

Met plasma medical terug in de tijd

Treurig word je als je kijkt naar oude foto’s van jezelf. Waarom zie je er nu niet meer zo stralend uit? De tijd laat sporen achter op je gezicht: lijntjes en rimpeltjes. Wil je er weer net zo jong uit zien als jij je van binnen voelt? Tegenwoordig is het niet meer nodig om een pijnlijke, dure operatie te ondergaan.

Elasticiteit

Bij het ouder worden verliest onder andere de huid van je oogleden haar elasticiteit, doordat het onderhuidse bindweefsel slapper wordt. Het effect? Een overschot aan huid, waardoor je een verouderde en vermoeide blik krijgt.

Geen prikken of snijden

Gelukkig is er een manier om er flink jeugdiger uit te zien! De Plasmamedical plasmabehandeling is hét alternatief voor fillers of een chirurgische ingreep. Dat betekent: geen prikken of snijden, en de hersteltijd is maximaal een week. De volgende gebieden kunnen in slechts één behandeling worden aangepakt:

  • de oogleden (boven of onder)
  • fronsrimpels
  • kraaienpootjes
  • rimpels in de bovenlip en plooien rondom de mondhoek

Meteen resultaat

De Plasmamedical behandeling zorgt voor een liftend en verjongend effect, dat meteen te zien is. De behandeling activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels, zodat de huid wordt verstevigd en de rimpels vervagen.

Cryotherapie

Je kent het wel. Je kijkt in de spiegel en denkt bij jezelf: ‘Daar mag wel iets vanaf!’ Cryotherapie is een gemakkelijke, pijnloze en natuurlijke manier om centimeters te verliezen.

Centimeters verliezen

Cryotherapie is het verwijderen van hardnekkige vetcellen. Pijnloos en zonder verdoving. Freeze2 maakt gebruik van de revolutionaire cryolipolysetechniek die ervoor zorgt dat de probleemzone via koeling effectief behandeld kan worden. De behandeling is snel en pijnloos zonder injecties, operatie of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen als buik, benen en taille (‘lovehandles’) te behandelen zonder de weefsels te beschadigen.

Wil jij terug naar je frisse blik van vroeger?

Stijlvolle wenkbrauwen

Weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen: ongelijk, te dun, te licht van kleur, noem maar op. Hier zijn allerlei tips en tricks voor, maar meestal niet effectief en van korte duur. MAXXBROWS is een manuele make-uptechnologie en creëert in een handomdraai waar je steeds van droomde: natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen.

Micropigmentatie

MAXXBROWS micropigmentatie ziet er geweldig uit. Niemand zal namelijk zien dat je wenkbrauwen ‘niet echt’ zijn. Doordat het pigment niet zo diep in de huid wordt gebracht als een tatoeage, vervaagt de kleur na verloop van de tijd. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit 12 fijne naaldjes, in de huid gebracht. Hierdoor worden als het ware haartjes in de huid gegraveerd. De haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Geniet van de perfecte wenkbrauwen 24/7, 1 tot 2 jaar lang. Daarna, maar ook tussendoor, indien gewenst, kan het weer bijgewerkt worden.

Voor jou

Ga jij voor een stralende huid of stijlvolle wenkbrauwen? Of wil je toch een aantal centimeters verliezen? Het kan allemaal bij Akke de Boer Lijfsstijlstudio. Akke en haar professionele medewerksters zijn constant bezig met vernieuwing, en houden zich op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Datum: 16 februari 2018