plasmalift

De plasmalift draait de klok terug

Het overkomt ons allemaal wanneer we ouder worden: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed uit blijven zien. Toch gaat het veel vrouwen (én mannen) te ver om nu hun toevlucht te zoeken tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

Plasmalift

De Jett Plasma Lift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De Jett Plasma Lift is heel effectief voor de volgende doeleinden:

  • het vervagen van rimpels in het gelaat, de hals, het decolleté en de handen
  • het behandelen van acne, eczeem en dermatitis
  • het verminderen van ouderdomsvlekken (lentigo) en pigmentvlekken
  • het verminderen van rosacea en couperose
  • het boosten van de lippen
  • het liften van de oogleden
  • het aanpakken van littekens, waaronder striae en acnelittekens
  • het behandelen van verslapte huid boven de navel
  • het liften van de billen

Een verjongende boost

Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Met plasmalift ga je huidveroudering tegen

Behandelingen

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 4 of 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. En het mooie is: er is geen herstelperiode. Je hebt dus ook niet te maken met wondjes en korstjes.

Jett Serum Lift Vital

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Jett Serum Lift Vital. Het serum draagt bij aan de vernieuwing van de huidcel. De actieve vorm van vitamine C in de formule bevordert de productie van collageen en draagt bij aan het verzachten en verjongen van de huid en de elasticiteit ervan.

Jouw droomfiguur in 9 weken

Raak je probleemzones blijvend kwijt en krijg je droomfiguur terug in slechts 9 weken! Dat kan met het Jett Thermo Wave en de Jett Shock Wave System. Dit systeem werkt met temperatuurverschillen van 4 graden tot 39,5 graden, en met elektrostimulatie en radiofrequentie (RF) geluidsgolven. De Shock Wave past akoestische schokgolven toe, die nieuw collageen stimuleren en de huid verstevigen en verstrakken. Tevens gaat het systeem striae en cellulite tegen en zorgt het voor huidverbetering en anti-aging. Deze kuur werkt na 9 weken nog 6 maanden door! De behandeling is pijnloos en veilig, en vet blijft definitief weg. Het systeem is geschikt voor mannen en vrouwen.

Datum: 20 april 2018