stralende-huid

Een stralende huid ongeacht je leeftijd

Een gezonde en stralende huid hebben, onafhankelijk van je leeftijd? Wie wil dat nou niet! Denk jij misschien dat dit niet kan? Het kan! ‘Ik zie het iedere dag in mijn praktijk gebeuren’, schoonheidsspecialiste Claudia vertelt.

Huidverbetering

Claudia: ‘Wat kun je nu echt doen om je huid te verbeteren? Eén ding is zeker: je hebt het beste van het beste nodig qua ingrediënten en qua behandelingen om huidverbetering ook daadwerkelijk toe te passen voor je huid. Huidverbetering moet daarom altijd bestaan uit hoogwaardige dermaceuticals én behandelingen met apparaten. Dan behaal je de beste resultaten die je kunt krijgen.’

Meteen resultaat

‘In mijn praktijk behandel ik met de Sonostar Ultrasoon, een van de meest efficiënte apparaten voor de beste huidverbetering op maat. Door middel van geluidstrillingen en spectraallicht worden de huidcellen in beweging gebracht. Op deze manier worden werkzame ingrediënten ingesluisd tot in de actieve lagen van de huid. Dit kan met de Sonostar Ultrasoon dieper dan met de tot nu toe gehanteerde methodes, namelijk tot in de huidlagen waar de problemen zich voordoen. De ultrasone micromassage en spectraallichtbehandeling in combinatie met de werkzame stoffen leveren meteen een zichtbaar, voelbaar en meetbaar resultaat op.’

Een stralende huid. Durf je daar alleen maar van te dromen?

Effect!

De effecten van de Sonostar Ultrasoon:

  • De celdeling wordt versneld en gestimuleerd, waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt in onze huid. Lijntjes worden daardoor minder zichtbaar en de huid wordt gladder.
  • De verzuring in de huid wordt omgezet naar een basisch niveau. Dit heeft een zeer positief effect op acne, littekens, couperose, rosacea, pigmentvlekken en striae.
  • Stimulering van de doorbloeding en de lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen gemakkelijk kunnen worden afgevoerd. Daardoor ziet de huid er meteen zachter en gezonder uit.
  • Ideaal voor de afvoer van lymfe bij oogwallen en donkere kringen onder je ogen.
  • Ontspanning van de huidspiertjes. Daardoor ziet je huid er meteen stralender uit.

Naast het directe effect van een behandeling met de Sonostar Ultrasoon heb je nog 3 maanden lang plezier van een extra stimulatie van de bindweefselcellen.

Medisch-cosmetisch concept

De huidverbeterende behandelingen met de Sonostar Ultrasoon en de inzet van dermaceuticals vormen samen Medical Beauty, een medisch-cosmetisch concept. Dermaceuticals zijn cosmetische producten op de grens van geneeskunde met een hoge concentratie van actieve bestanddelen die de huid verbeteren.

Datum: 30 juli 2018