huid

Tijdmachine voor je huid

Veel mensen zien op tegen ouder worden, maar jij vind het heerlijk. Iedere levenservaring is voor jou een les en je leert jezelf nog iedere dag beter kennen. Wat je stiekem wél een beetje jammer vindt is dat je huid ook zo zichtbaar verouderd. Wat begon als fijne lijntjes rondom je ogen, zijn nu toch echt rimpels geworden en ook rondom je mond en bij je kin ontstaan steeds meer tekenen van huidveroudering. Bestond er maar een tijdmachine voor je huid.

Huidveroudering beperken

Huidveroudering is, hoe goed je ook je best doet, niet te voorkomen. Je kunt nog zo veel water drinken en iedere nacht minstens acht uur slapen, maar er komt een moment dat je huid ouder wordt. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine, belangrijke stoffen die ervoor zorgen dat je huid elastisch en vol blijft, vermindert. Daarnaast tasten ook invloeden van buitenaf zoals weersveranderingen en deeltjes in de lucht je huid aan, maar gelukkig is er wel steeds meer mogelijk om de effecten van huidveroudering te beperken.

Tijdreizen

Echt tijdreizen is het natuurlijk niet, maar de Beauty Defect Repair-behandeling komt er behoorlijk bij in de buurt. Deze behandeling is niet alleen gericht op het verzorgen van jouw huid, het is er voornamelijk op gericht om je huid daadwerkelijk te verbeteren en huidveroudering onder controle te houden. Klinkt goed, toch?

Huidconditie en weerstand verbeteren

De huidverbeterende methode van BDR bestaat uit een intensieve samenwerking tussen zogenaamde dermaceuticals, oftewel farmaceutische cosmetica en moderne, geavanceerde apparatuur. Tijdens de behandelingen wordt je huidconditie en huidweerstand verbeterd door een combinatie van onder andere fruitzuurpeelingen, het verwijderen van dode huidcellen met de profipeel (vergelijkbaar met microdermabrasie) en het stimuleren van de huid met microneedling. Het échte geheim schuilt hem in de werkstoffen, die diep in de huid worden ingebracht.

Huidveroudering is, hoe goed je ook je best doet, niet te voorkomen

Intensief verjongen

De gehele behandeling is erop gericht om je huid intensief te verjongen én het is geschikt voor iedere leeftijd. De behandeling is heel zacht, dus je hoeft niet bang te zijn voor pijn of irritatie. Ook zijn de resultaten al na één behandeling zichtbaar, zodat jij op je allermooist het nieuwe jaar in kunt gaan!

De voordelen

BDR is een evolutionaire behandeling met verbluffend resultaat. We zetten een paar voordelen op een rij:

 • De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en iedere huidconditie
 • Alle huidproblemen kunnen worden aangepakt met BDR
 • Al na 1 behandeling zie je resultaat
 • Huideigen functies worden geactiveerd
 • De behandeling is geheel pijnloos

  Voor jou!

  De BDR-behandelingen zijn intensief en worden daarom uitgevoerd door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten van Beauty Balance Apeldoorn. Je kunt in de salon, gevestigd in Parfumerie Douglas in het hartje van Apeldoorn) ook terecht voor allerlei andere op maat gemaakte gezichtsbehandelingen, gecombineerd met de beste huidverzorgingsproducten en de juiste vakkennis. Of je nu acne, pigmentvlekken of bijvoorbeeld een verslapte, droge of verouderde huid hebt: de juiste behandeling zit er altijd bij. Behalve gezichtsbehandelingen zit je bij Beauty Balance Apeldoorn ook goed voor heerlijke massages, nagelverzorging en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Kom je snel langs?

  Datum: 04 december 2019