plasmamedical

Een verjongende boost met Plasmamedical

Als je ouder wordt, wordt je huid slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Je wilt er natuurlijk goed blijven uitzien, maar om nu je toevlucht te nemen tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift, gaat je net een stapje te ver. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

Plasmamedical

De plasmalift van Plasmamedical is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid, bijvoorbeeld rond je ogen, je mondhoeken en je bovenlip. Ook lijntjes bij je oren of op je hals kunnen aangepakt worden. De plasmalift maakt de huid tot 100% strakker en geeft direct een langdurig resultaat, al na één behandeling. Het resultaat zal jarenlang aanhouden.

De plasmalift van Plasmamedical is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten

Een verjongende boost!

Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, één of twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog een kleine nabehandeling nodig.

Voordelen Plasmedical

Voordelen Plasmamedical behandeling:

  • goedkoper dan een operatieve ingreep
  • geen risico’s
  • minimale bijwerkingen na de behandeling
  • korte behandeltijd
  • geen bloeduitstortingen, hechtingen en littekens
  • geen kans op overlifting van de huid
  • meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven- als onderoogleden
  • de natuurlijke uitstraling wordt behouden
  • vrijwel pijnloos dankzij een verdovende crème

Lijfstijlstudio

Bij Akke de Boer Lijfstijlstudio kan iedereen terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De specialiteit zijn de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look ben je bij de studio aan het juiste adres. Akke en haar professionele medewerksters zijn constant bezig met vernieuwing, en houden zich op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Datum: 22 november 2019