huidveroudering

Vier technieken inéén: Pascaud Contour!

Uv-straling, slechte verzorging, genen en hormonen: deze factoren zijn geen vrienden wanneer je kampt met huidveroudering, een fenomeen waar we allemaal op een bepaald moment mee te maken krijgen. Rimpels of hangende huid kunnen overal op je lichaam tevoorschijn komen. Als je de tijd toch eens zou kunnen stopzetten… Dat kan! In dit blog lees je hoe.

Pascaud-techniek vs huidveroudering

Door de jaren heen verliest je huid elasticiteit en wordt dunner. Dit komt doordat je lichaam minder collageen en elastine aanmaakt. Een manier om ervoor te zorgen dat je huid verjongt, is de Pascaud Contour-behandeling. Deze behandeling stimuleert je lichaam namelijk om de belangrijke stoffen weer meer aan te maken. Daardoor verstevigt je huid, verminderen rimpels en komt er een egale teint tevoorschijn. Het prachtige resultaat dat bereikt kan worden komt met name door de bijzondere techniek, namelijk vier technieken in één apparaat.

Softlaser

Om te beginnen bestaat het Pascaud Contour-apparaat uit een softlaser. Dit is een speciaal onderdeel dat zich focust op je huidcellen. Het vernieuwen van huidcellen doet je lichaam normaal op eigen kracht. Maar bij ouder worden vermindert dit. Daardoor wordt veroudering zichtbaar. De softlaser zorgt ervoor dat er nieuwe energie wordt gegeven aan je cellen. Je huid verstevigt en wordt gelift. Kortom: een verjongde huid!

Led

De tweede techniek heeft alles te maken met ledlicht. Met infrarood licht op de gewenste lichaamsdelen zorgt het led ervoor dat cellen in je bindweefsel harder werken. Hierdoor worden de stoffen collageen en elastine weer meer geproduceerd. Op die manier verdwijnen lijntjes en rimpels. Bovendien activeert het ook je celvernieuwing, waardoor je huidveroudering vertraagt.

Collageen en elastine zijn twee sleutelcomponenten als het gaat om huidveroudering.

Radiofrequentie

Collageen en elastine zijn twee sleutelcomponenten als het gaat om huidveroudering. Daarom focust het derde onderdeel van de Pascaud Contour zich hier ook op. Radiofrequentie stuurt elektromagnetische golven uit met een hele hoge frequentie. Wat er eigenlijk gebeurt is dat je onderhuidse weefsels worden opgewarmd. Deze trekken samen, wat de productie van collageen en elastine weer stimuleert. En dat zorgt weer voor een natuurlijke facelift.

Vaccusage

De laatste techniek waaruit het apparaat bestaat, is vaccusage. Deze techniek komt van pas voor je verslapte huid. Dit kan voor je gezicht zijn, maar ook je hals of andere lichaamsdelen waar je huid is gaan hangen. Door de vacuüm verbetert je hoeveelheid zuurstof in je weefsels. Je huid gaat beter ‘ademen’, waardoor afvalstoffen sneller verdwijnen en je huidcellen weer versterken.

Huidsalon Goes

Huidspecialist Jeanette van Huidsalon Goes vertelt: ‘Wij zijn op dit moment nog de enige huidsalon in Zeeland die de Pascaud Contour aanbiedt. Het is écht een bijzondere huidverjongende behandeling door de vier technieken in één. Het heeft een krachtige werking om huidveroudering tegen te gaan. Maar het kan ook ingezet worden als afslankbehandeling.’ Ben je nieuwsgierig naar deze behandeling, een andere behandeling of heb je vragen? Neem gerust contact op!

Datum: 05 juni 2023