huid

Zet de klok minstens 10 jaar terug

Het is écht waar: bekijk je foto’s van zo’n 10-15 jaar terug, dan wens je dat je er nog net zo fris (en slank) uit zou zien als toen. De tijd laat zijn sporen achter en dat is te zien aan je slapper wordende huid en de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht. Wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer nodig is om een pijnlijke, dure operatie te ondergaan om er weer net zo jong uit te zien als je je van binnen voelt?

Bindweefsel

Bij het ouder worden verliest onder andere de huid van je oogleden haar elasticiteit, doordat het onderhuidse bindweefsel slapper wordt. Het effect: een overschot aan huid, waardoor je een vermoeide, verouderde blik krijgt.

PlasmaProLift behandeling

Gelukkig is er een manier om er flink jeugdiger uit te zien! De PlasmaProLift behandeling is hét alternatief voor fillers of een chirurgische ingreep. Dat betekent: geen prikken of snijden en geen lange hersteltijd na een operatie.

Mogelijkheden

Tijdens de behandeling wordt het cosmetische apparaat de Jett Plasma Lift Profi ingezet en kunnen de volgende gebieden worden aangepakt:

  • de oogleden (boven en onder)
  • fronsrimpels
  • kraaienpootjes
  • rimpels in de bovenlip en plooien rondom de mondhoek

Effect

De PlasmaProLift behandeling zorgt voor een liftend en verjongend effect, dat meteen te zien is en effect heeft gedurende 1 à 2 jaar. De behandeling activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels, zodat de huid wordt verstevigd en de rimpels vervagen.

HIFU-behandeling

De HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een andere manier om er weer 10 jaar jonger uit te kunnen zien, zónder injectables of chirurgische facelift. In de nieuwe, revolutionaire huidverstrakkingsmethode HIFU wordt gewerkt met de UltraSculptor. In een éénmalige behandeling worden diepe rimpels zachter, en verdwijnen oppervlakkige rimpels zelfs helemaal als sneeuw voor de zon.

Wauw!

De behandeling met de UltraSculptor (HIFU) is gebaseerd op geluidsenergie, die op de diepere huidlagen wordt gericht. De bovenste huidlaag wordt hierbij ontzien, maar profiteert juist optimaal van de behandeling van de onderliggende huidlagen. De UltraSculptor stimuleert op een natuurlijke manier de aanmaak van collageen, wat bijdraagt aan een langdurige facelift en verstrakking van de huid. Het resultaat: een uitstraling met het ‘wauw’-gevoel!

De tijd laat zijn sporen achter in rimpeltjes en lijntjes.

Optimaal effect

Het mooie is dat er bij de Ultra Sculptor behandeling niet in je huid wordt gesneden en geprikt. Het doordringen van de geluidsgolven in de huid geeft een korte, soms oncomfortabele tinteling. De behandelde huid kan licht zwellen en rood kleuren, maar dit verdwijnt zeer snel. Na 3 à 4 maanden wordt het optimale effect bereikt, dat tot wel 12 maanden aanhoudt.

UltraSculptor

Gebieden die strakker gemaakt kunnen worden met de Ultrasculptor, zijn:

  • de kaaklijn en wangen
  • de wallen onder ogen
  • de wenkbrauwen
  • de onderkin en de hals
  • de fijne lijntjes en rimpeltjes in het gezicht en het decolleté

Een mooier figuur

En als je toch aan de gang gaat met het boosten van je uiterlijk, wil jij je vast ook richten op het realiseren van een mooi figuur. Het kan lastig zijn om zelf een methode toe te passen waarbij je blijvend gewicht verliest en bovendien op de juiste plaatsen afslankt. Persoonlijke begeleiding hierbij kan dan de uitkomst zijn! Zo bestaat PowerSlim uit een combinatie van persoonlijke begeleiding en een groot assortiment producten die uit veel bouwstoffen bestaan.

Persoonlijk plan

Samen met je coach stel je jouw eigen persoonlijke plan op. Hierbij kun je lekker en veelzijdig eten, zonder veel tijd en aandacht te hoeven besteden aan het bereiden van een maaltijd en het opstellen van een boodschappenlijstje. Na korte tijd zul je merken dat jij je aantrekkelijker en gelukkiger voelt en dat je meer energie hebt en fitter bent. En het belangrijkste: je bent die kilootjes kwijt!

Datum: 19 december 2017