kracht

Kom weer in je kracht, je hebt het in je!

Je hebt het vast wel eens gezien, zo’n hypnoseshow op tv of in het theater. Het geeft grote hilariteit wanneer je de personen op het podium onder hypnose de gekste dingen ziet doen. En nadat de hypnotiseur ze weer wakker heeft gemaakt, kunnen ze zich er ook nog eens niks van herinneren! Je moet er toch niet aan denken dat jou zoiets overkomt! Dat jij zó de controle over jezelf verliest!

Positief

En toch kan hypnose ook op een hele positieve manier worden ingezet. Hypnotherapie kan namelijk zeer effectief worden ingezet als je bijvoorbeeld wilt afvallen, wilt stoppen met roken of om weer in je kracht te komen staan en meer zelfvertrouwen te krijgen. Hypnotherapie is overigens in niets te vergelijken met de hypnoseshows op tv of in het theater.

Trance

Je kunt het meer vergelijken met een soort trance die je kunt ervaren als je een mooi boek leest of naar een spannende film kijkt. Alles om je heen raakt dan een beetje op de achtergrond, maar je bent je er nog wel van bewust. Bij hypnotherapie word je ook in zo’n trance gebracht en het mooie is dat je op die manier negatieve zaken kunt vervangen door positieve.

Weg met oude gewoontes

Oude, ongewenste gewoontepatronen kunnen worden afgebroken. Je merkt niet altijd onmiddellijk het gewenste effect, maar op een onderbewust niveau vindt toch al vanaf het eerste moment een verandering plaats. Het geeft je meer grip op je eigen leven en de gebeurtenissen daarin. Het zorgt voor meer plezier en zelfvertrouwen en minder dagelijkse stress.

Afvallen

Je hebt zo’n beetje alle diëten al geprobeerd, maar nog steeds zonder het gewenste resultaat. De eerste weken vlogen de kilo’s eraf, maar al snel kwam de klad erin en nam jij je oude eetpatroon weer aan. In no-time was je dan weer op je gewicht. Je hebt stiekem wel eens aan het laten plaatsen van een maagband gedacht, maar om nu een operatie te ondergaan, is voor jou net een stap te ver.

Hynpotherapie kan jou helpen om (weer) in je kracht te komen

Virtuele maagband

Wist je dat je met hypnotherapie een virtuele maagband kunt laten plaatsen? Daar komt geen operatie aan te pas, maar het effect is wel hetzelfde. Je mindset wordt veranderd. Je onderbewuste wordt op het rechte pad gebracht. Je eetgewoontes, eetgedrag en bewegingspatroon worden als het ware gereset. Je verliest gewicht zonder alle dagen met eten bezig te zijn zonder alle nadelige effecten van een operatie: geen narcose, geen verblijf in het ziekenhuis, geen complicaties en geen herstelperiode. Je voelt je juist fitter dan ooit doordat je niet alleen gewicht verliest, maar ook meer beweegt en gezonder eet. De virtuele maagband werkt voor iedereen en het resultaat is blijvend!

Stoppen met roken

Ooit ben je begonnen met roken ook al wist je waarschijnlijk best dat het een ongezonde gewoonte is. Waarschijnlijk vond je je eerste sigaret niet eens lekker, maar je bleef volhouden omdat je vond dat het cool was of interessant stond. Of misschien rookte je gewoon met de anderen mee omdat je dat zo gezellig vond. Eigenlijk kun je dat vergelijken met een soort zelfhypnose. Je hebt je denken en gedrag veranderd en met datzelfde principe kun je ook stoppen met roken.

Gedrag veranderen

Je denkt misschien dat dat gemakkelijker gezegd dan gedaan is. De cijfers liegen er immers niet om: maar liefst 97% van de rokers lukt het niet om op eigen kracht te stoppen. Je krijgt last van ontwenningsverschijnselen want roken is immers een verslaving. Maar wist je dat je jezelf met die gedachtegang voor de gek houdt? Roken is geen verslaving: het is gedrag. En gedrag kun je eenvoudig veranderen met hypnotherapie. Stoppen met roken is mogelijk met één sessie. Zonder enig probleem. Zonder ontwenningsverschijnselen. Bijkomend voordeel is dat je er ook nog eens enorm veel geld mee uitspaart. En, niet te vergeten, het is veel beter voor je gezondheid.

Meer zelfvertrouwen

Je hebt van die mensen die alles durven en alles kunnen. Soms zou je willen dat jij ook zo kon zijn. Dat je meer zelfvertrouwen zou hebben en niet altijd zo onzeker bent. Jij durft immers nauwelijks voor jezelf op te komen, durft vaak geen nee te zeggen of laat vaak over je heen lopen. Dat maakt dat je je dikwijls waardeloos voelt, je hebt geen hoge pet van jezelf op.

Negatieve spiraal

Probeer die gedachtegang nu eens te doorbreken. Want jij bent wel de moeite waard. Jij mag er zijn! Soms heb je een beetje hulp nodig om dit ook echt zo te voelen. Hypnotherapie kan je helpen om uit die negatieve spiraal te komen. Gun jezelf die hulp!

Voordelen hypnotherapie:

  • Snel: de therapie duurt weken in plaats van jaren
  • Veilig: je behoudt zelf de controle
  • Natuurlijk: geen medicatie en dus geen ongewenste bijwerkingen
Datum: 15 november 2017