interieurstyling-budget

Interieurstyling met een klein budget: wat is er mogelijk?

Je bent net verhuisd, maar je vindt het moeilijk om je huis aan te kleden. Of je hebt al een tijdje het idee dat er iets in huis ontbreekt. Je mist de finishing touch die jouw huis er gelikt uit laat zien. Je woning voelt kaal en kil aan, zonder dat jouw persoonlijkheid naar voren komt. Je verwondert je je erover hoe anderen er moeiteloos in slagen om hun huis tot een echt thuis te maken en kijkt met afgunst naar de huismetamorfoses op tv. Dat wil jij ook! Helaas is je portemonnee niet toereikend om al deze droomplannen tot uiting te brengen. Toch is er veel mogelijk qua interieurstyling met een klein budget. Meer dan je waarschijnlijk denkt!

Mogelijkheden

Zelfs als je het geld zou hebben om jouw droominterieur werkelijkheid te maken, zou je niet weten hoe je het moest aanpakken. Wanneer je er zelf niet uitkomt en niet goed weet wat de mogelijkheden zijn met jouw budget, kan het een goed idee zijn om een professionele stylist in de arm te nemen. Dit hoeft zeker niet duur te zijn en kan je zelfs in de kosten schelen. Een stylist weet precies wat er allemaal nodig is, waar je de beste koopjes kunt scoren en hoe je van alle elementen een samenhangend geheel kunt maken. Zo voorkom je dat je geld uitgeeft aan overbodige zaken of miskopen doet.

Styling voor ieder budget

Interieurstylist Annemieke Bezemer biedt stylingplannen voor ieder budget. Voor de kleine portemonnee is er het Interieurontwerp stylingplan voor € 497. Bij deze prijs zit een persoonlijk advies, moodboard, kleur- en materialenplan en accessoireplan inbegrepen. Je krijgt dan een sfeerbeeld van de ruimte met alle kleuren, materialen, stoffering en accessoires. Daarnaast wordt er een shoppinglist opgesteld, zodat je een handig overzicht hebt van alle benodigdheden en kosten. Tot slot wordt alles uitgewerkt en gepresenteerd in een boekje, zodat je precies kunt zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Het stylingplan kan daarnaast uitgebreid worden met extra ruimte in huis, zoals de hal, keuken, slaapkamer of werkkamer.

Werkwijze

Eerst komt Annemieke bij jou thuis voor een gratis kennismakingsgesprek. Om jou zo goed mogelijk te helpen, vraagt ze je om vooraf alvast afbeeldingen te verzamelen van interieurs die jou aanspreken. Dit kunnen bijvoorbeeld knipsels zijn uit woonbladen of een moodboard op Pinterest dat jouw smaak weergeeft. Samen bekijken jullie dan de afbeeldingen die je hebt verzameld en bespreken jullie op basis daarvan welke interieurstijl het beste bij je past. Ook is het goed om alvast voorbereidend werk te doen door de afmetingen van de ruimte te meten of de bouwtekening op te zoeken. Annemieke neemt vervolgens foto’s van de ruimte en kijkt wat de mogelijkheden zijn bij jouw situatie.

Er is veel mogelijk qua interieurstyling met een klein budget

Tot in de puntjes


Nadat alles is vastgelegd, ontvang je een offerte en bepaal je samen een einddatum voor de presentatie van het Interieurplan styling bij jou thuis. Het doel hiervan is dat je zelf in staat bent om het stylingplan uit te voeren. Uiteraard helpt Annemieke je bij het uitvoeren van het plan en voorziet ze je graag van hulp en advies bij het afstylen. Ze zorgt samen met jou dat alles tot in de puntjes klopt en naar tevredenheid is.

Ontmoet Annemieke


Wil je van jouw huis een droomhuis maken waarin je je volop thuisvoelt? Annemieke Bezemer biedt interieurontwerp op maat met stijlvolle en praktische woonoplossingen. Met een scherp oog voor evenwicht weet zij alle bouwstenen tot een kloppend en samenhangend geheel te maken, afgestemd op je woonsituatie en woonwensen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Datum: 06 mei 2021