keuken

Kies voor kwaliteit, ook bij je keuken

Er valt niet aan te ontkomen: elke dag moet je eten. Dus de keuken is een belangrijke ruimte in je woning, omdat je er dagelijks een aardige tijd doorbrengt. Zorg er dan ook voor dat je keuken praktisch én aantrekkelijk is!

Hoe gaat Keukenhuis Lemmer te werk?

Siebe: ‘Om te ontdekken wat nu écht de vorm en functie van je nieuwe keuken moet worden, willen we je graag beter leren kennen. Waar hou je van, wat vind je belangrijk en hoe wordt de keuken gebruikt? Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, helpt het enorm als je een plattegrond meebrengt, foto’s of een filmpje van je interieur, of misschien heb je zelfs al een moodboard gemaakt? Als we vervolgens in de showroom alle opties zoals apparatuur, opstelling, werkblad en kleurstelling hebben afgewogen, kan het creatieve proces beginnen en ontstaat er een concept-ontwerp. In dit ontwerp is nog van alles mogelijk, maar het geeft je een goed beeld van de opstelling en mogelijkheden. Nadat we samen alle details van het concept-ontwerp hebben doorgenomen, ontstaan een definitief ontwerp en prijs, en is je droomkeuken een feit.’

Een keuken kopen: waar let je op?

  • Schrijf je wensen op. Dat voorkomt dat je tijdens het beslisproces belangrijke aspecten vergeet. 
  • Bekijk welke ruimte de keuken kan innemen in de ruimte. Bedenk ook hoeveel personen er tegelijk in de keuken moeten kunnen staan. 
  • Bedenk welke apparatuur geïntegreerd moet worden. 
  • Bekijk hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Liever een keuken met te veel opbergkastjes dan te weinig! 
  • Let op de verlichting. Je moet namelijk altijd goed zicht hebben op je werkblad.

Showroom

In de showroom van Keukenhuis Lemmer kun je de kwaliteit van de Italiaanse keukens zien en voelen. Keukenhuis Lemmer biedt ook badkamermeubelen van het Italiaanse merk Novello. Een voorbeeld hiervan vind je nu ook in de showroom. Dus of je nu een ligbad zoekt, een wastafel of een accessoire: ook voor je badkamer haal je Italiaans design in huis! Omdat Siebe veel onderweg is, is het aan te raden om een afspraak te maken voor een bezoek, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

De keuken is een belangrijke ruimte in je woning

Stijlvolle inductiekookplaten

Je maakt je keuken compleet met apparaten die je kookgenot bevorderen. Bijvoorbeeld een inductiekookplaat. Maar zo’n apparaat kan ook stijlvoller dan je gewend bent. Wie zegt bijvoorbeeld dat inductiekookplaten zwart moeten zijn? De kookplaten van MAKUS zijn er in de varianten ‘Simply Pink!’, ‘Marble’ en ‘Honeycomb’. Precies: respectievelijk roze, marmer en zwart met een gekleurd honingraatmotief. Keukenhuis Lemmer is dealer van dit merk.

Design, ook voor je oven

Keukenhuis Lemmer is dealer van de Samsung Infinite Line™, een mooie en populaire lijn van ovens met een verfijnd ontwerp. Zo zijn de ramen uit de serie smaller dan gebruikelijk, waardoor de rekken in de oven niet zichtbaar zijn. De ovens zijn ook te bedienen met je smartphone!”

Datum: 12 oktober 2021