verwendag

10 oktober: Verwendag met gratis behandelingen

Borstkanker is helaas nog niet de wereld uit. En zolang vrouwen hiermee te maken hebben, is aandacht ervoor noodzakelijk.

Voorlichting

KMI Mammacare blijft daarom voorlichting geven over borstprotheses, modeshows organiseren en Verwendagen houden. Om u te steunen in de strijd! Van webshop tot informatiestand en verwendag voor vrouwen met borstkanker: KMI Mammacare blijft in beweging voor u!

10 oktober Verwendag

Oktober is voor KMI dé maand voor de jaarlijkse Verwendag. Noteer dus 10 oktober in uw agenda. Om zoveel mogelijk vrouwen te laten genieten, is er voor de eerste keer een ochtend- en een middagprogramma met gratis behandelingen en een modeshow. Kijk op de website of Facebookpagina voor alle details. En door de vernieuwde opzet van onze Verwendag is de locatie ditmaal de mammacarepoli van het Antonius Ziekenhuis in Utrecht (Soestwetering 1 in Utrecht).

MI Mammacare organiseert een heerlijke dag voor elke vrouw die te maken krijgt met kanker

Informatiebijeenkomsten

Naast onze Verwendag komt u het team van KMI Mammacare ook tegen op diverse andere (regionale) bijeenkomsten, zoals op 6 oktober in Doorn op het Borstkankersymposium. Want goede voorlichting over borstprotheses en het bieden van mooie lingerie is essentieel bij de strijd tegen borstkanker.

Webshop

Bent u niet in de gelegenheid om naar de Verwendag of informatiedagen te komen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop op www.kmimammacare.nl/webshop. Regelmatig vullen wij ons assortiment aan, zodat u ook op afstand onze producten kunt bestellen.

Verwendag op 10 oktober

Speciaal voor vrouwen met of herstellend van borstkanker organiseert KMI Mammacare jaarlijks een verwendag; dit jaar op 10 oktober in het Antonius Ziekenhuis Utrecht. Met massages, nagels lakken, yoga, make-upadviezen, haarscope, wenkbrauwen tekenen en adviezen voor haarwerken en borstprotheses. En een modeshow. Kijk op www.kmimammacare.nl of de Facebookpagina voor alle details en reserveer snel uw 2 behandelingen, want het aantal plaatsen is beperkt.

Datum: 27 september 2018