babyartikelen

De leukste handgemaakte babyaccessoires

Het eerste jaar ontwikkelt je baby zich snel. Spelen is hier een groot onderdeel van. Tijdens het spelen ontwikkelt je baby niet alleen de motoriek, maar ook de hersenen. Met bepaalde speeltjes kun je de nieuwsgierigheid extra stimuleren. Spelen is niet alleen heel leuk, maar dus ook heel leerzaam!

0-3 maanden

Als je baby net geboren is, speelt hij nog niet. De eerste paar weken draaien voornamelijk om contact maken door te knuffelen en tegen de baby te praten. Na een paar weken zal je baby wel graag naar speeltjes kijken met felle kleuren of naar iets wat geluid maakt. Een wiegmobiel, een wagenspanner of muziekdoosje zal je baby erg interessant vinden.

3-6 maanden

Vanaf ongeveer 3 maanden zal je baby zelf iets kunnen vasthouden. Een rammelaar zal hij dan erg leuk vinden! Dit stimuleert de grijpreflex, het zicht en de tastzin. Wist je dat de tentakels van de octopusrammelaar lijken op de navelstreng? Door het vastpakken van de tentakels wordt je baby rustig en krijgt hij een veilig gevoel.

6-12 maanden

Je baby gaat steeds meer bewegen: omrollen, tijgeren en kruipen. Er gaat een heel nieuwe wereld voor je baby open! Je kleintje kan speelgoed nu goed vastpakken en er zelfs mee schudden, rollen of gooien. Ook begint je baby te brabbelen. Lees eens voor uit een boekje. Je baby zal dit geweldig vinden!

1+ jaar

Je baby is nu een dreumes! Rond deze leeftijd zullen de eerste stapjes worden gezet. Van planten in huis tot een handtas op de grond: alles moet worden ontdekt. Bouw samen een stapeltoren of maak een puzzel. Hiermee ontwikkelt je kindje de oog-handcoördinatie en de fijne motoriek.

De artikelen worden op een verantwoorde manier gemaakt

Handgemaakt – uniek – duurzaam

Softie baby Musthaves is gespecialiseerd in handgemaakte babyaccessoires en kraamcadeaus. In 2019 ben ik gestart met de webshop en 2 jaar later opende ik een fysieke winkel in Eindhoven. Ook verkoop ik mijn producten aan andere (web)winkels in binnen- en buitenland.

Alle gehaakte babyaccessoires maak ik zelf en de gebreide merino-babyslofjes zijn een eigen design en worden in eigen beheer gemaakt. Ik werk met 2 coupeuses en koop in bij kleine ondernemers, voornamelijk uit Nederland.

De artikelen worden op een verantwoorde manier gemaakt, met een zo min mogelijke belasting voor natuur en milieu. Wij gebruiken de beste materialen en staan voor verantwoord spelen. Geen massaproductie, maar kleinschalig, uniek en bijzonder!

10% korting

Shop jouw favoriete baby-musthaves nu met 10% korting via www.softiebabymusthaves.nl/for-you

Datum: 14 februari 2023