zwangerschapsbeeld

Een ode aan je zwangere lichaam

Een zwangerschap duurt negen maanden. In die periode verandert er van alles in en aan je lichaam. Het lijkt misschien alsof het een lange periode is, maar die maanden gaan sneller voorbij dan je denkt. En dan heb je een kindje op de wereld gezet! Is het dan niet mooi om een tastbare herinnering te hebben aan die bijzondere periode in je leven?

Zwangerschapsbeeldjes

Laura is de oprichtster van Studio.bodyprint en maakt samen met haar team zwangerschapsbeeldjes in 3D. Geen levensgrote gipsbuik die al snel in de weg staat, maar mooie kleine beeldjes waar altijd wel een goede plek voor te vinden is in huis. Laura: ‘Toen ik zelf zwanger was van mijn derde kind, wilde ik ook graag zo’n beeldje, maar daarvoor kon ik niet in het Noorden terecht. Nu werk ik ook als kraamverzorgende op zzp-basis, en ik wilde daarnaast graag iets creatiefs doen. Toen kwam het idee om zelf te investeren in een goede 3D-scanner en ben ik in het voorjaar van 2021 Studio.bodyprint gestart.’ Inmiddels zijn we uitgegroeid tot hét 3D-scanbedrijf van het Noorden en daar we zijn we met z’n allen megatrots op!’

Allerlei mogelijkheden

‘Hoe gaat het in z’n werk? De zwangere komt op afspraak bij één van onze locaties, idealiter als ze tussen de 33 en weken 36 zwanger is. In onze studio bespreken we haar wensen en bepalen we een houding. Ze wordt dan van alle kanten gescand met een handscanner, die tientallen foto’s per seconde kan maken. Vervolgens kan de klant een keuze maken uit de verschillende afwerkingen, kleuren en formaten. We bieden beelden aan tussen 15 en 20 cm. Het is ook mogelijk om het beeld te laten verzwaren. Het beeldje kan na een aantal weken afgehaald worden of het wordt opgestuurd.’

Moeder/kind-beeldje

Als je al bevallen bent, is het ook mogelijk om een moeder/kind-beeldje te laten maken. Dit is een mooie herinnering aan hoe klein jouw baby was of hoe fijn het was om borstvoeding te geven.

Een mooie herinnering aan een bijzondere periode

Van ons, voor jou

Gebruik je bij het maken van je afspraak de code FORYOU in het opmerkingenveld, dan verzwaren wij gratis jouw beeldje!

Cadeaubon

Is een vriendin van je in verwachting en wil je haar een origineel cadeau geven op bijvoorbeeld een babyshower? Denk dan eens aan een Studio.bodyprint cadeaubon!

Onze locaties

Je vindt Studio.bodyprint in Groningen. We zitten aan de Duinkerkenstraat; een plek die goed te bereiken is en waar je je auto gratis voor de deur kunt parkeren.
Daarnaast zijn wij te vinden in hartje Sneek en Zwolle! Studio.bodyprint is gevestigd bij La Vie Baby Wellness, de privébabyspa in Sneek, en bij Mens & Kinders, een prachtige baby- en kinderspeciaalzaak in Zwolle.
Naast een babyspa biedt La Vie Baby Wellness ook andere arrangementen aan, zoals zwangerschapsmassage en mama-massage. Ideaal om je afspraak voor een 3D-scan mee te combineren. Bij Mens & Kinders vind je de mooiste merken én kun je terecht voor de lekkerste koffie en taart.

Datum: 24 februari 2023