kinderen-loslaten

Help! Mijn kinderen worden groot!

Je weet het nog precies: het moment dat je natte, pasgeboren baby op je buik werd gelegd. Wat een opluchting, wat een ontroering en wat een heerlijk gevoel om eindelijk je kindje te ontmoeten en aan te raken.

Kleintjes worden groot

En dan ineens lijken de jaren te vliegen en breekt de dag aan dat je kleine baby een kleuter geworden is en voor het eerst naar de basisschool gaat. Waar is de tijd gebleven? Je was er al die tijd zelf bij en toch voelt het alsof de tijd onopvallend vervlogen is. Wat achterblijft zijn de herinneringen aan die intieme jaren met je kleintje.

Nieuwe moederrol

Na nog weer een sprong in de tijd zwaai je je kind uit, die voor het eerst naar de middelbare school fietst. Je kleuter is een puber en jij huilt aan de keukentafel. Tranen van dankbaarheid, maar ook tranen omdat je je kind zo mist. Toen je puber vanochtend wegfietste, verdween er ook weer een stukje van jouw zorgrol als moeder. Even slikken en weer doorgaan.

Je kunt elke dag een andere keuze maken door je brein te trainen

Samen op reis

Je kind is op een reis door zijn leven bezig en jij reist mee. Maar welke route kies jij zelf? Naast moeder heb je nog veel meer rollen en ben je een individu met wensen, behoeften en dromen. Ook jij kunt nog verder groeien als mens. Een coach kan je helpen om zelf op reis te gaan. Het bespreken van uiteenlopende thema’s helpen hierbij: het loslaten van je kind(eren), meer zelfvertrouwen krijgen, steviger in je schoenen staan en het verwezenlijken van je dromen.

Train je brein

Je issues zijn echt niet meteen opgelost. Je gaat zelf eerst met jouw brein aan de slag. Wel heb je na een aantal sessies andere inzichten, de werkelijkheid wordt zichtbaar. En dan kun je aan de slag. Het leven is veel te bijzonder om met een burn-out thuis te zitten, conflicten te hebben of geen energie te hebben. Dingen die zich nu in je leven afspelen, hoeven niet de rest van je leven op dezelfde manier te gaan. Je kunt elke dag een andere keuze maken door je brein te trainen! Ga je mee op reis?

Datum: 23 november 2017