pedagogisch-medewerker

Pedagogisch medewerker: prachtig vak!

‘Kom je bij ons werken?’ is de vraag van de kinderopvang aan de pedagogisch medewerkers van ons land. En ook wij stellen deze vraag. Omdat een pedagogisch medewerker zo waardevol is. Waardevol voor de start die een kindje in zijn leven maakt, waardevol voor de voorbereiding op de basisschool, waardevol voor het ondersteunen van de ouders en waardevol voor de kwaliteit van de kinderopvang. Pedagogisch medewerkers zijn onze kwaliteit. Ouders hechten de meeste waarde aan vaste, fijne, vertrouwde gezichten voor hun kindjes op de groep.

Verantwoordelijkheid

Veel pedagogisch medewerkers ervaren werkdruk. Het is een fysiek pittig vak. Je moet alle ballen hoog kunnen houden. Je hebt de verantwoordelijkheid over andermans meest kostbare bezit. En dat vraagt veel van een persoon. Maar wat is het een prachtig vak! Wat hecht een kindje veel waarde aan zijn, haar of hen juffie. Wij, als werkgever, willen er heel graag voor onze pedagogisch medewerkers zijn. Ook wij willen de werkdruk verlagen. Onze kracht is een kleinschalige en persoonlijke opvang. Dat voelen de ouders, maar ook ons personeel.

Gratis sporten

Daarnaast zoeken wij naar de meest passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontspanning en fit zijn passen daarbij. Daarom krijgt elke werknemer maandelijks een professionele massage onder werktijd en kan iedereen gratis sporten na werktijd in de vorm van een gezamenlijke gezellige bootcamp, waarbij iedereen onder professionele begeleiding aan de eigen doelen kan werken.
Ook ons fietsplan ondersteunt de medewerkers in financieel en gezond opzicht. En we hebben nog zoveel meer!

Onze kracht is een kleinschalige en persoonlijke opvang

Echt team

Het zijn van een echt team is fijn. Jaarlijks hebben wij een groot teamuitje. Komend jaar gaan we gezamenlijk naar het Central Park Festival, waar iedereen (met partner) op een VIP-deck kan genieten van alle artiesten, drankjes en hapjes.

Dus ook van ons de vraag aan jou: kom je bij ons werken?

team Kinderdagverblijf De Melkfabriek

Direct 100 euro verdienen?

Wil jij direct 100 euro netto verdienen? Dit bedrag krijg je als tekenbonus, wanneer je minimaal 9 uur per week bij ons gaat werken!
Kijk op melkfabriek.nl/vacatures

Datum: 05 november 2021