tattoo-verwijdering

De tattoo-roos die voor altijd verwelkte

Al jaren was ik op zoek naar dé tattoo. Een imposante arend op mijn borst met twee grote veren op mijn hals en schouderblad: dat was wat ik wou! Wás inderdaad, want nu ik tien jaar verder bent en een heel ander leven leid, paste deze tattoo niet meer bij mijn persoonlijkheid.

Persoonlijkheid

Achteraf gezien had ik de plek van mijn tattoo niet gunstig gekozen. In de representatieve functie die ik tegenwoordig bekleed, was deze tattoo een doorn in het oog van mijn baas én van mijzelf. Ik had al eens voorzichtig gekeken naar de mogelijkheden van tattoo-verwijdering, maar de kosten, de tijd en de pijn hielden me tegen. Toen ik echter voor de zoveelste keer een afkeurende opmerking van een klant over mijn tattoo kreeg, was de maat vol. Bye bye tattoo!

Zwarte én kleurentattoos

Ik heb bewust gekozen voor een centrum dat jarenlange ervaring heeft en de meest moderne apparatuur gebruikt voor tattoo-verwijdering. Want als ik iets doe, moet het goed gebeuren! Het sprak me aan dat ze bij het Lasercentrum werken met de PicoSure Laser en de Pico Discovery: hypermoderne apparaten waarmee snel en veilig zwarte én kleurentattoos geheel kunnen worden verwijderd.

Zeg gedag tegen je tattoo op een snelle manier zonder littekens

Koude lucht

Na de intake met een vriendelijke en kundige medewerker, nam ik plaats in de stoel en startte de laserbehandeling. Omdat er tijdens de behandeling koude lucht op mijn huid werd geblazen, vond ik de pijn enorm meevallen. Je voelt het wel, alsof er steeds kort een elastiekje tegen je huid wordt geschoten, maar het is goed te doen.

Vertrouwde ‘kale’ huid

Inmiddels heb ik verschillende sessies gehad en is mijn tattoo bijna helemaal verdwenen! Bovendien is mijn huid in goede conditie: geen lelijke littekens of rare schilfers. Ik heb weer bijna mijn vertrouwde ‘kale’ huid terug en daar ga ik de rest van mijn leven ontzettend van genieten!

Datum: 18 augustus 2017