stralende-huid

Krijg de stralende huid van je dromen

Je hebt altijd gedroomd van een mooie, gladde en stralende huid. Zeker nu het zonnetje schijnt. Natuurlijk wil je je er op je best wilt uitzien als je flaneert over de boulevard, aan een cocktail nipt op het terras of over het strand slentert. Maar helaas: jij stoort je aan je acne of je pigmentvlekken, of aan de haartjes op je armen of benen. Maar niet getreurd: je droom van een mooie huid kán werkelijkheid worden!

Lasertherapie

Misschien heb je er al weleens van gehoord: lasertherapie. Middels de laser is het mogelijk om op een effectieve en gecontroleerde manier een gladde en soepele huid te krijgen. Schrikt het idee van een laser je een beetje af? Dat is nergens voor nodig: de laserbehandeling is veilig en wordt uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Fractional laser

De fractional laser is ideaal om huidproblemen als acnelittekens en chirurgische littekens, fijne rimpels, striae en grove poriën mee aan te pakken. Hoe de behandeling met de laser precies verloopt? Je huid wordt eerst behandeld met een verdovende crème, zodat je minder voelt van de behandeling. Omdat je wel een licht brandend gevoel zult ervaren, wordt je huid behandeld met een verkoelende crème.

Huidverbetering

De fractional laser brandt kleine gaatjes in je huid, met als gevolg dat het huidoppervlak afschilfert. Je huidstructuur verbetert hier zichtbaar door. Doordat de laser zo gecontroleerd en precies kan worden ingezet, kunnen specifieke oppervlakten op de huid aangepakt worden. Je huid zal hierdoor flink verbeteren. Deze behandeling is ideaal om de huid diep onder de huidlagen mee aan te pakken, en daarnaast zijn er gemiddeld maar 2 of 3 dagen hersteltijd nodig. Hallo mooie huid!

Gezichtsbehandeling

Heb je toch meer zin in een ontspannende peeling of gezichtsbehandeling? Er zijn dan diverse andere mogelijkheden. Zo is de TCA peeling gericht op anti-aging. Je kunt het zien als een facelift zónder medische ingreep. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt er een speciaal zuur op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen.

Zonnestralen en vitamine D zijn goed voor een mooi kleurtje

Datum: 30 mei 2018