gladde-benen

Met gladde benen het najaar in

De zomer loopt zo langzamerhand op zijn eind, en daarmee een heel aantal andere zaken ook. Zwoele avonden, stranddagen en een bruine tint kun je voorlopig afscheid van nemen. Heel logisch dat je in de regenachtige herfstdagen die komen, weinig zin hebt om je bezig te houden met ontharen.

Pijnloze en verantwoorde ontharing

Maar misschien houd je wel van haarvrije, gladde en zachte benen. Ook in het najaar of de winter, wanneer je bijvoorbeeld een panty draagt. Het fijne is, dat er een methode bestaat waarmee je altijd gladde benen hebt zonder hier dagelijks tijd aan kwijt te zijn. Laserontharing is een manier waarop je permanent van ongewenste haargroei af bent. De voordelen? Dat zijn er een hoop!

Voordelen

Voordelen van laserontharing:

    • voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
    • nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
    • geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
    • een gladde en egale huid
  • besparing van tijd en geld op scheerproducten

De herfst

Als jij laserontharing overweegt, is dit het juiste moment. Want laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met de behandeling. Zo ben je de lente daarop haarvrij op de plekken waar jij dat wilt. Natuurlijk zijn je benen voor de hand liggende plekken om te behandelen. Maar in principe kunnen vrijwel alle delen van je lichaam worden behandeld, dus ook gezicht, bikinilijn, armen en oksels.

Laserontharing is een manier waarop je permanent van ongewenste haargroei af bent

Datum: 03 oktober 2019