haarvrij

Top tot teen haarvrij de zomer door

Deze zomer heerlijk op het strand liggen. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk wil je je niet druk maken over haar op bepaalde plekken van je lichaam. Wanneer je kiest voor definitief ontharen heb je er geen omkijken meer naar. Iets voor jou? Lees snel verder.

Soprano ICE Platinum

De nieuwste techniek van definitief ontharen is de Soprano ICE Platimun laser. Deze laser is vrijwel pijnloos, snel en veilig. Heb jij geen tijd of zin in harsen, waxen of scheren? Dan is de Soprano ICE Platinum perfect voor jou! De laser is geschikt voor alle huid- en haartypes.

Definitief ontharen voordelen

De voordelen van Soprano ICE laserontharing:

  • vrijwel pijnloos
  • geen hersteltijd: direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • effectief voor alle huidtypen, inclusief de bruine huid
  • de hoge dekkingsratio garandeert dat elke haarwortel wordt behandeld
  • perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen zoals het gezicht, de nek en de bikinilijn
  • de behandeling kan het hele jaar door plaatsvinden

Nooit meer irritaties

Hoe vaak komt het wel niet voor dat een scheerbeurt een slagveld aan irritaties, rode bultjes en ingegroeide haartjes achterlaat? Na een aantal laserbehandelingen zul je dit nooit weer terug zien! Het gevolg? Gladde benen en een haarvrije bikinilijn. Kom maar op met die zomer!

Kom maar op met die zomer!

Vrijwel pijnloos


Door de In-Motion bewegende techniek wordt met een lage dosis energie de haarfollikel meerdere malen behandeld en vernietigd. Deze techniek zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. De Soprano ICE Platimum warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes.

Aantal behandelingen


De hoeveelheid behandelingen die jij nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van het te ontharen gebied en de hoeveelheid haartjes. Eén ding is echter zeker: na de behandelingen kun jij voortaan onbezorgd je mooie zomer-outfit aantrekken!

Ook voor mannen!


Definitief ontharen van de rug en/of borst is bij mannen tegenwoordig ook populair en vooral een uitkomst wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.

Datum: 07 juni 2018