cuppen

Cuppen voor een mooie huid!

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode op basis van vacuümtherapie. Door het plaatsen van cups op je huid trekt deze vacuüm. Dit klinkt spannend, maar dat is het niet!

Cuppen

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op je huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om je dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen

De cups kun je gewoon gebruiken in bad of onder de douche. De voordelen van facial cupping:

  • Verbetering soepelheid van de huid
  • Het verstevigt de huid
  • Het reinigt de poriën, de huid en verwijdert overtollige olie en vuil van je huid
  • Verzacht littekenweefsel
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Mee-eters aanpakken!

Die vervelende zwarte puntjes op je neus, kin en wangen ben je liever kwijt dan rijk. Een mee-eter is een ophoping van hoorn in de uitmonding van het haarzakje. Door gebruik van make-up en olie kunnen mee-eters vermeerderen. De Bellabaci cup verwijdert de mee-eters door de diepe doordringende zuigkracht. Het teveel aan olie wordt uit de poriën verwijderd waardoor de huid er schoon en helder uit gaat zien.

Wil jij een stralende, jeugdige huid zonder mee-eters?

Anti-aging

Door cupping wordt de doorbloeding van de huid verbeterd. Door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt je huid een gezonde gloed en wordt de stevigheid van de huid verbeterd.

Richtlijnen

Gebruik de cups 2 tot 3 keer per week voor het beste resultaat. Daarnaast is het goed om gebruik te maken van een reinigingsmiddel, een crème of een olie.

  • Masseer het gezicht en de hals volgens schema
  • Reinig de huid na het masseren

Pas op!

Wanneer je de Bellabaci cup te lang op een gebied gebruikt kan er een ‘Cup Kiss’ optreden. Het is belangrijk om eerst te oefenen op een deel van je lichaam wat niet gelijk in het zicht in. Bijv. op je benen of armen. Bij de eerste keer wordt het aangeraden om de cup niet langer dan 2 seconden op elk gebied. Gaat dit goed? Breidt de tijd dan uit naar maximaal 1 minuut. Gebruik de Bellabaci Facial cups niet op puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op ontstekingen.

Datum: 13 april 2018