huid

Is je huid al helemaal summerproof?

Je kent ze wel, die kleine ergernissen die ervoor zorgen dat jij niet onbezorgd van de zomer kunt genieten: die stoppels die opeens je benen, bikinilijn of oksels ontsieren, de zorgvuldig ingekleurde wenkbrauwen die na een zwempartij of zonnebad ergens halverwege je wangen zitten en de cellulite die nu toch wel erg op begint te vallen.

Microblading

In de zomer heb je geen zin om elke ochtend je wenkbrauwen af te tekenen. Maar wil je wel dat ze er altijd perfect uit zien, in de juiste vorm en op de juiste plek? Dan is permanente make-up een gemakkelijke oplossing! Zelf na een duik in het water of een bezoek aan de sauna zitten je wenkbrauwen nog precies waar ze horen te zitten. Microblading is een hairstroke techniek waar wenkbrauwhaartjes in je huid gepigmenteerd worden, voor een heel natuurlijk effect.

Icoone

Eén van de grootste ergernissen bij vrouwen is cellulite of sinaasappelhuid. Met de Icoone bindweefselmassage wordt je bloedsomloop gestimuleerd, wordt je huid steviger en verdwijnen of verminderen plaatselijke vetophopingen. De behandeltijd is kort en het resultaat is geweldig!

Tele Way

Die kleine oneffenheidjes in je gezicht; wat kun je je daaraan storen: gesprongen adertjes, couperose, (steel)wratjes, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, fibromen, vetknobbeltjes et cetera. Je kúnt ze camoufleren met make-up. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om ze weg te laten halen? Binnen enkele minuten ben je er vanaf en het laat weinig tot geen littekens achter.

Met de Icoone bindweefselmassage wordt je bloedsomloop gestimuleerd

Dr. Babor behandeling

Al die zomerzon kan je huid behoorlijk uitdrogen en beschadigen. Een behandeling met de werkzame huidverzorging van Dr. Babor herstelt je huid weer. Er zijn diverse behandelingen die een oplossing bieden voor verschillende beautyproblemen. Omdat Beauty Center Face & Body Care gecertificeerd is en dus aan de strenge eisen die gesteld worden voldoet, ben je verzekerd van cosmetisch vakmanschap.

Definitief ontharen

Nooit meer harsen of scheren; het lijkt te mooi om waar te zijn. Met de PLS 3 waarmee Sophia Sanders van Beauty Center Face & Body Care binnenkort weer werkt, is dat echter wel mogelijk! ‘In de PLS 3 zijn alle voordelen van een laser én van intens pulslicht in één systeem met elkaar gecombineerd. Het is geschikt voor vrijwel alle huidtypes en alle haarkleuren. Je kunt er echt efficiënt de ongewenste haargroei op vrijwel alle lichaamsdelen definitief mee verwijderen.’

Datum: 27 juli 2018